tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 29, 2012

Pertama kali cashout Nuffnang

Hari ini dah 29/06/2012. Bila tengok Kak Fieda ada buat entry cashout baru aku teringat yang aku pun nak cashout bulan ini. Bukan apa, mula-mula nak simpan sampai hujung tahun, tapi better buat skang dan masukkan aje dalam ASB lagi senang kan.


- Ada tinggal 1 BE -


Shida juga ada bagi tips time yang sesuai untuk cashout. Jadi, di hari Jumaat yang penuh mulia ini, dengan rasa rendah diri aku tekan button untuk cashout. Moga semua berjalan lancar dan cek akan selamat sampai tanpa sebarang masalah. Amiiin.


Pertama kali setelah 2 tahun lebih berblog. Alhamdulillah, rezeki. Mohon tunjuk ajar ea kalau daku tak faham lagi =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

36 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Wahhhh!!! 2tahun peram earning ye Yui..
Mesti masyukk tu ;)

are_lin@yu said...

nak mintak tunjuk ajar yui lah..ayu tak pandai lagi..hehe

Ezy Chiaki said...

bestnye..
jeles ni

fiQRa said...

hehe alhmdulillah.. sebulan dr sekarang sampai la cek nya.. murah rezeki :)

Cik Kamoo said...

wah sampai 2 tahun simpan....sy simpan setahun je ... tp mmg rezeki la. Alhamdulillah

Saya Disini said...

tahniah

Nyue said...

nyue pon sama ...ajar nyue ,Yui, Bukan setakat nak cashout..BE pon xpernah dapat..

cik najihah said...

sy baru je jugak cashout kali pertama. banyak gilos masalah mula2 haha. naseb baik smpai jugak cek

Anum said...

wah bestnya

AnneRaini said...

wah dah masyuklah die...boleh belanja akak pasni..

nanieybarnieylurviey said...

alhamdulillah.. sorang demi sorang da cashout duit.. :) bestnye..
*sedang menunggu turn nk cashout

izan mama mia said...

slmt terima cek nnt...yui

teratak hati said...

bestnya..

Tihara said...

dua tahun mesti lebat yui...alhamdulillah murah rezeki :)

Tihara said...

syukur alhamdulillah,murah rezeki yui :)

Tihara said...

yui dah beberapa kali try komen tadi..tk dapat masukk..tah nape...
tapi komen sebelum akak ucap congrats n syukur alhamdulillah murah rezeki...pelik2 la bloger.com sekarang ni..hurmm

Cik Anita said...

wahahaha...bestnya dah boleh cash out. so usaha kumpul lagi!!

♥ainie muniera♥ said...

wah! bestnye dpt duit^^ bile kite nak keluarkan pulak ni . muweheehe

izyantyPersonalTaste said...

wah bestnya...nak jugak he3..

azizah :) said...

tahniah yunk..moga bertambah rezeki lagi yer :)


bulan depan dpt la cek tu..

ayut said...

rezeki ayut xde lagi :) BE lom jejakkan kaki.huhuhu..Tahniah Yui...dpt duit sudah..hihihi

Wanieys said...

yui akak pun xbp fhm psl nuffnang..nanti boleh tlg tunjuk ajar akak yer...best tu yui 2taun kot peram sekali cashout mesti banyak hihihi...murah rezeki yui :)

msredcheesecake said...

alhamdulillah rezeki...

eintan nurfuzie said...

mm..akak blumsampi lg leh kuar


jom undi cik en..header eintan nurfuzie tu ye..
http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

Mummy GreenyHouse said...

wah..mesti byk sbb dah kumpul 2 tahun dah.. Tahniah ye..alhamdulillah,rezki tu.. :)

Asyiqin Haulisah said...

Alhamdulillah rejeki. :)

SyUhAdA said...

thniah yui..

aTy _faRed~ said...

ok ar tu daripade tak de..akak dah nak masuk 4 tahun berblog baru sekali jugak cash out..tu pon tak seberapa..[tetap syukur] :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

buat shopping raya ye?

shera haifa said...

wahh masyukk.. leh wat beli baju raya

Noraim said...

untung la. sy yg dua tahun lbh pn xdpt lg. hehe.

Che Rosliza Che mat said...

Mesti banyak 2 tahun simpan..rezeki..

ummi_norseha said...

bestnye ..ibu nie ntah bl dpt cashout,ciput sgt...apa2 pun ibu tumpng gembira...:)

Cik Purple said...

wah.. bestnya.. alhamdulillah kan.. hehe.. cp tak tau la bila bole cashout.. ;(

Eza Boom Boom :) said...

Tahniah dear :) Heee.. banyak tuu... :) Alhamdulillah..

shida'R said...

laju lak wifi kat sni hehee..
yui..tahniah dah cashout hehee..
bln8 leh shopping raya heheee ;)