tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 28, 2014

Bercuti ke Kuala Lumpur

Orang KL nak bercuti negeri lain, orang Perak nak pergi sana. InshaaALLAH esok pagi aku akan gerak ke Kuala Lumpur. Naik bas sudah. Turun di hentian duta.


Ahad ada kenduri kahwin kawan sepoli. InshaaALLAH akan stay sampai Isnin sebab hari Isnin dah amibil anual leave. Gigih ambil cuti takut penat. Muahaha!


So, kalau lambat bertandang ke blog anda jangan marah tau. Nanti aku terjah setelah selamat tiba ke rumah tersayang.


Motif utama selain pergi kenduri, nak jumpa best frienddsssss di sana. Tak sabar nak jumpa korang!


Doakan perjalanan daku dipermudahkan dan segala urusan berjalan lancar. Aminnn.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

shaFazie said...

selamat bcuti yui..

shaFazie said...

selamat bcuti yui..

Nurzakiah Hanum said...

hehe
jom lepak minum2

Hazmin Hamudin said...

Bukan bestpun KL tu. Hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik ya ~~~

wawa syaida said...

selamat bercuti yui

Deqla Manjew said...

wahhh yui nk turun KL.! nak jumpa yui boleh ker? hihi

ct kektus said...

hati-hati kat tempat orang tuu. nak berjalan sakan le tuu sampau amek AL. hehehe :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..Slmt bercuti ya!

ayut said...

Moga slmt pjlnan yui pergi dan pulang yer....

anamizu said...

waaahh Yui bercuti ke KL ek?
hati2 Yui ! smoga slmt pegi-pulang :)

anamizu said...

wahhh bercuti ke KL ek Yui ?
smoga slmt pergi & pulang hehe

anamizu said...

wahhh ! smoga slmt pegi & pulang Yui ! hehe

azizah :) said...

wahhh g key ell gitu.. jgn lupa jalan2 kat area kl tu..hee

Azhafizah Md Nor said...

jauh perjalanan yui luas pemandangan :)

Zara Nurhaidah said...

Take care dear =)