tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 24, 2014

Sibuk untuk urusan lelongan barang kemas

InshaaALLAH hingga Khamis ini aku sedikit sibuk memandangkan bermula esok proses lelongan barang kemas bakal dijalankan.


Banyak barang kemas yang cantik-cantik. Sayang sungguh kerana mereka tidak mahu ambil semula. Harga lelongan anggaran RM 130 ke bawah untuk setiap gram bergantung kepada mutu barang kemas.


Bagi orang Ipoh, anda dijemput hadir untuk melihat barang kemas yang akan dilelong. Mana tahu ada yang berkenan sebab kebanyakan barang nampak baru. Itu realiti sebab daku sendiri yang uruskan bersama manager.


* Bukan senang-senang nak lelong barang kemas. Pelbagai prosedur dijalankan.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nyui, lama tak beli emas.. hehee ~~~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui,kat mana lelongan barang kemas akan diadakan?Kat Al-Rahnu ke?

Syida Rasyidah said...

YUI, bila dan di mana lokasi?

Nurzakiah Hanum said...

ala jauh la ngan anum

- said...

wahh ada lelong...

Zayani Zulkiffli said...

macam murah je. bila tu?

http://nurulzayani.blogspot.com/

Chot said...

yui tau schedule lelongan branch lain tak? i.e selangor?

Chot said...

Jemput join teka-teki chot ek. :)

Tihara said...

kalau bajet lebih kan best boleh ushar emas dengan yui :)

wawa syaida said...

wow...bestnya...kalau banyak dalam tangan ni...memang best nak ber shopping

shaFazie said...

kalau dekat leh singgah ..hihi

Azhafizah Md Nor said...

seronok cuci² mata ni :)

Deqla Manjew said...

akak ni kalo brg kemas entahlah kureng sikit yui.. kalo minat mmg dah lama borong nih.. hihi..

azizah :) said...

kalau la dekat ni... da ajak mak pergi sini ni..