tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 13, 2014

ST 5 [2014] - Buat bakal suamiku


Kalau pun perokok biarlah bukan yang tegar
Seminggu sebatang sudah
Hahaha!
Tapi kalau boleh bukan perokok lagi bagus
 Aku tak gemar !




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

great sharing

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik..syukurlah Hubby akak tak perokok orangnya...hehe..

Zayani Zulkiffli said...

aah. tau takpe.

izan mama mia said...

lelaki kalau dapat yg tak merokok mmg terbaik laaa.. tapi boleh dibilang laaa ...

Chot said...

rokok yg xbusuk bole consider lagi.huhu

nana kimie said...

heee...kimie dulu masa matrix smoking jugak....nana suruh jugak dia benti time tu..mcm2 nasihat.xelok utk kesihatan.so slow2 dia benti,dari beberapa btg sehari ke sebatang n stop terus.pastu duk cari choki2 jela nak bagi ilang ketagih.alhamdulillah berjaya jugak nana nasihat dia time tu:)

Ayu Zan said...

alhamdulillah..dpt yg xmerokok. mmg happy sgt2. sbb ayu ni bole kena asma kalau ada asap.

ikafantasi said...

btul tu..nsb baik hubby ika xmrokok..pening klu kena bau rokok..busuk

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah husband tak pernah merokok.. :)

ayut said...

Doa byk2x....pasti blh.mcm ayut mmg dh tahu jd get ready physical mental la utk handle... :)

azizah :) said...

err... no komen.. sebab dulu xsuka perokok last2 xsuka la die merokok..hahahaha so terima jelah.

Cik Nur™ said...

buat bakal tu, harap dia faham..heee...

seminggu sekali hebat tu yui.. :)

ros_reeza said...

Alhamdulillah Ros dapat yang tak merokok.. takpe, andai dapat yang merokok, slow-slow nasihat..

Deqla Manjew said...

sejujurnya, hubby akk perokok.. tp alhamdulillah dah kurang berbanding dulu. bkn sng nk stop trs kan.. akk kena trs support dia, bkn kondem.. org lain pun hrp mcm tu jugak..dont kondem2 ngan perokok nih.. seharusnya bagi semangat.. :)