tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 28, 2014

Dana untuk MEOW

Alhamdulillah projek dana untuk meow-meow daku telah dilancarkan. Kenapa aku namakan dana? Sebab hasil jualan 100% akan digunakan untuk meow.


Alhamdulillah jualan pertama shawl/tudung preloved dijual bernilai RM 1 setiap satu telah habis dijual. Mendapat sambutan.

SOLD OUT UNTUK ITEM RM 1



AVAILABLE : PINK KIRI, OREN, MARRON & TIGER

AVAILABLE : KEDUA-DUA

Kenapa aku wujudkan dana untuk meow?

1) Pertambahan kucing yang semakin banyak membuatkan aku bertekad nak "mandulkan" walau hakikatnya tak sanggup tapi demi kebaikan terpaksa relakan

2) Ada antara kucing aku yang KKU - Kucing Kurang Upaya


Jadi sebab itu aku nekad tubuhkan dana untuk meow. Ada yang preloved dan new item yang dijual dengan harga jauh lebih rendah. Niat aku untuk kebajikan meow-meow yang disayangi.


Hingga kini terdapat 12 ekor anak kecil kucing sahaja yang baru dilahirkan. Belum masuk jumlah meow yang sudah besar. Jadi, aku berniat untuk berikan kepada mereka yang mencintai kucing. Untuk area Ipoh, inshaaALLAH aku boleh hantarkan terus. Nak gambar aku boleh bagi.



Dengan wujudnya Dana Untuk MEOW 
Sambil membeli sambil menderma secara tidak langsung


Doakan projek aku untuk meow berjalan lancar. Jika ada yang nak membeli boleh terus inform. Terima kasih banyak-banyak.


Jualan lain untuk Dana Meow :

1) Kain cotton dari Vietnam 


ENTRY BARU SCROOL BAWAH





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

38 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Cik Itah@RRP said...

salam. semoga semuanya berjalan lancar ya yui :)

Kesuma Angsana said...

kalau niat nya baik pasti dipermudahkn jlnnya !

Azhafizah Md Nor said...

niat yang murni..pasti ada rezeki..InshaAllah :)

Tihara said...

insha Allah moga berjalan lancar yui

Chot said...

byknya meow yui..uhuh..chot 3 eko pun...dah senak..haha..xpe2..murah rezeki yui

aimie cisb said...

aihh..baguihnye la kembo aku ni..
hehehe..

keep it up


p.s : kalo dok sane, bole jengah2 tucen2 kembo..heeee

ros_reeza said...

murni niat Yui.. moga dipermudahkan.

Deqla Manjew said...

kucing akak pun byk yui.. huhu..ada 2 ekor rasanya nk bg org.. tp x smpai hati sebnrnya.. hukhuk..

Fifi Nadhrah said...

alhamdulillah.. semoge Allah permudahkan urusan..

dilaella Ella said...

moga semua berjalan lancar :)

Lynn Damya said...

Salam, wahhh mmg usaha yg murni, sy pon nak buat mcm ni juga, tp belum2 sempat2 lagi..apepun, all the best for yui ya :D owh ya, yui jual craft kan? boleh lah buat craft dan sekalikan dgn dana utk meow :D

azizah :) said...

bagusnya yui.moga projek dana untuk meow berjalan lancar.. in shaa Allah..

diana said...

sangkar pun nak kena beli kan..mahal harga sangkar nya..

Cik Nur™ said...

bagus yui..moga rezeki yui sentiasa dimurahkan olehNya...

shaFazie said...

mudah2an semuanya berjalan dengan lancar yerk dek

muja said...

good luck,, insya ALLAH,, niat yang baik dibantu :D

Shark Kay said...

tahniah yui..
respek sama yui..

kHaiRunNisSa iRnA said...

murninya niat awak

btw, kalau ada sape2 tgh cari wide shawl murah boleh ke blog saya

http://ummijournal.blogspot.com/2014/02/lovekhaalish-garage-khaalishawl.html

ayut said...

Insya Allah niat baik akn dipermudahkn...ayut tgk2x jap ad x yg bknan..hihi

Rosmiza Ali said...

Akak pun dah banyak sangat dah kucing kat umah ni.. Tu nak beranak lagi dah tu.. Huhu.. Terpikir nak jual preloved item tapi belum berkesempatan lagi nak snap pic.. Banyak gak shawl2 lama & baru yang x terpakai.. Ada yang baru pakai sekali jer..

eMMe said...

Yui... semoga ape yg Yui lakukan, beroleh kejayaan dan dipermudahkan Allah swt...

Mimi Azirah said...

wah siap ade dana..semoga dana meow berjalan dgn lancar

Ayu Zan said...

dr terbuang shawl lama baik jual kan yui. ayu pun ada jual preloved item

MG schmidt said...

eish!
comel plak baca dana meow ni :)
hope dipermudahkan segalanya :)

aizamia3 said...

moga niat dan usaha yang murni itu akan terus mendapat bantuan dan sokongan dari semua pihak.. ;)

BUNDA a.k.a KN said...

semoga berjalan lancar..

E'in said...

baiknye tuan kucing nie.. :)

IntaNBerliaN said...

InsyaAllah moga Tuhan permudahkan segalanya... baik betoi yui ni.. penyayang..!! InsyaAllah, pasti yui akan dapat balasan setimpal bila yui kasihkan kucing ni.. banyak pahala dia..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..byknya kucen Yui....!!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nyui, semoga dipermudahkan segala urusan kamu... bagusnya.. kumpul dana untuk meow ~~~

Shida Radzuan said...

moga semua bjalan dgn baik ye yui..nnt ade lebih blh myumbg dana juga dekat meow..

Nour Eyza said...

nait awak sangat baik. semoga dipermudahkan urusan awk. =D

fieda said...

alhamdulillah..inshaaAllah niat yg baik akan dipermdahkan

LYAfrina said...

isnyallah..mudahan dipermudahkan..
lya pon syg2 kucing2..nanti lya support jgk ye

mia izzati said...

baiknya hati awak...moga murah rezeki ye..saya pn dulu pencinta kucen..memang kesian nengok kucen..tapi sejak ada anak ni kurang dahh.

Lyaa Suriany said...

smoga cpt pnh dana tuk meowwww

Zara Nurhaidah said...

Baik nya nuuyui.. Alhamdulillah
. Smoga bjalan lancar yaa.. =)