tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 13, 2014

Hadiah untuk GA 5K Dunia Sebenar Shida



Kepada mereka yang ada join GA 5K Dunia Sebenar Shida, inshaaALLAH akan ada 2 orang pemenang dapat hadiah dari Nurul Yui Collection iaitu aku sendiri. 


Maka, hari minggu aku siap sedia buat applique. Nak jadikan apa? Tunggu siap. Hasil tak seberapa dariku. Nanti aku update lain. Yang belum join, cepat-cepat sebelum tarikh tamat ok.


Good luck semua peserta.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

cantik kreatif

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk ;D

Nurfaezah Abdullah said...

agaknye siapa pemenang bertuah yg bakal terima hadiah dari Yui ^^

Liza Licha said...

cute nya felt tu.. :)

Azhafizah Md Nor said...

comel! sapelah yang bertuah tu nanti :)

Lynn Damya said...

haha yui sangat rajin dan tabah, gunting mata kecik2 tu malas betul klw sy nak buat, hehe :D

ayut said...

Aritu join..tp tgk nma xde.xtaula ap status..huhu

azizah :) said...

comel jer..

Cik Nur™ said...

comei.. :)

ros_reeza said...

kreatif Yui ni !

Deqla Manjew said...

ala comelnye..