tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 18, 2014

Ole-ole dari Pulau Langkawi

Bila ada yang pergi Langkawi terutama "teman rapat", haruslah kita kena kirim mengirim. Nak pergi entah bila. Huhu.




Ini antara hasil yang telah selamat berada di rumah. Daim & milkyway sahaja yang biasa aku makan. Yang lain nan hado pernah.


Pepero : Biasa-biasa aje. Macam makan biskut biasa
Bounty : Ada kelapa dalamnya. Memang manis melekat!
: Seperti biskut disalut coklat. Biasa sahaja.
Ritter sport : Belum rasa lagi
Milkyway : Coklat didalamnya seperti mashmallow. Sedap!!
Daim : Ini memang mables! Coklat wajib. Mak yang nak sangat


Terima kasih awak sudi bagi semua ini. Nanti pergi lagi nak lagi ok? Hahaha. Almond gold jangan dilupakan. Itu menjadi pujaan sekarang.


Paling best bila dapat ole-ole langkawi yang aku sangat suka! Apa dia? Kalau rajin aku update nanti. 







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

wow

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..klu g Langkawi ni mmg wajib rembat mcm2 jenis cekelat..hihi

nana kimie said...

teringin nak try pepero tu:)

Jie Susanos said...

ooo daim ku..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. wahh sodapnya. pasal tilam kelambu tu, ada jual loose tak? sheila nak tilam kelambu je.. hehehe

Ayu Zan said...

ayu layan DAIM!!!

siti alfakhishah aman said...

daim memang sedap sgt2.. porero blom try mkn lg.. nak pergi memang entah bile kan..

JaSSNaNi said...

yui.. jangan makan coklat banyak2.. manis tu.. nanti gigi rosak.. kui kui kui kui...

Myra Jay said...

Semua tu akak suka - dah namanya coklat kan..heheee

Shark Kay said...

rongak ler gg pasnie..
hehehe..
satu pn xdek faveret shark dlm nie.
hehe..
papero mungkin ler :)

anamizu said...

wahhhh syoknya byk dpt cekelat !

AnneRaini said...

feveret akak bounty dgn milky way tu...sedap

Fiza Rahman said...

Sedapnya coklat.

eima said...

hantu coklat ke ni ... hihi

Mimi Azirah said...

sedapnye coklat

ayut said...

Pkara biasa pergi lgkawi mestilah coklat...

IntaNBerliaN said...

baru nak tanya pepero tu sedap ke tapi dah tulis kat bawah.. hihii

azizah :) said...

langkawi macam labuan kan.. weekand lalu asben balik KK dr labuan bawak coklat banyak2.. DAIM,kinder bueno, toblerone! sedappp nyum!

Deqla Manjew said...

akak suka pepero tu.. mmg biskut biasa jer.. tp akak suka! hihi

Azhafizah Md Nor said...

langkawi dan coklat tak dapat dipisahkan..

Cik Nur™ said...

byknyaaa..!

pepero...sedap x?

halimatussaadiah-itus said...

bounty sedap sangat tau..omnomnomnom...tapi susah nak cari..kat beras terbakar baru jumpa..huhuhu

- AZIE - said...

ritter sport coklat sedap!!!