tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 13, 2014

Mary Kay Gift Away

Pernah dengar produk jenama Mary Kay? Aku pernah dengar tapi tak pernah mencuba. Kalau ada yang bagi free laju juga nak mencuba kehebatan Mary Kay.


Bagi mereka yang nak mencuba produk dari Mary Kay, meh aku nak kenalkan rakan blogger kita yang ada jual produk Mary Kay



FB Page : Buruk Shopz


Support mereka yang menjalankan perniagaan terutama untuk menambah pendapatan sampingan. Oh ya, jika anda bertuah, anda juga mungkin terpilih untuk dapat sample Timewise Skin Care Product secara percuma dari owner Cik Muda.


Untungnya kalau dapat free. Dah cuba baru boleh review keberkesanannya kan? Hihi. Good luck yang lain.


Tangan macam tak sabar nak dapat bungkusan sample percuma. Ok, tak salah berangan sebelum jadi kenyataan =)




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck Yui!Memang best kalau dapat :)

diana said...

semoga berjaya yui..:)

azizah :) said...

jenama mary kay mahal kan.. untungnya kalau dpt kan.. gudluck yui

Chot said...

pakai masker dia,..haha..dlu2 la...satu masa dulu

Cik Nur™ said...

samalah kita, pernah dgr, tp belum pernah mencuba.. :)

ros_reeza said...

moga Yui berjaya :)

Deqla Manjew said...

sama mcm nur.. penah dgr tp x penah try pun..huhu