tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 07, 2014

Natural clenx tea untuk melancarkan pembuangan

Serious, andai sehari tidak membuang, akan aku amalkan minum teh ini. InshaaALLAH memang membuang lepas itu. Silap-silap 3-4 kali pergi toilet.




Kalau ikut pada kotak, sebaiknya minum lepas kita makan. Macam aku sendiri, jika minum pagi sampai ke malam ada rasa nak memerut. Kejap ada kejap takde. Kalau minum malam, pagi esoknya baru start memerut.


Sangat aku sarankan, jika nak berjalan jauh atau melibatkan dalam kenderaan waktunya lama, JANGAN MINUM teh ini. Takut kome tak menyempat pula. Muahahah.


Memang ini teh detox terbaik setakat yang aku pernah cuba.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

bagus nie bg yang ada masalah

ros_reeza said...

Ros tak pernah try lagi...

Cik Itah@RRP said...

wahh..macam bagus ja teh ni..teringin nak cuba la yuii ..

p/s isi tabung nuff :)

Azhafizah Md Nor said...

mmg bagus la detox..badan rasa lebih ringan dan bertenaga kan :)

kalau nak berjalan minum,bila sampai masa nak buang gelabah cari toilet..huhu naya je

shaFazie said...

akak pernah ambik produk ini sebelum ini betul kata yui asyik nak memerut je..sllu akak makan pagi kalau die proses pun ptg2 dh start skit perut..

tapi elok dia buang toksik dlm bdn kita

Cik Nur™ said...

pernah minum..mmg tak menahan..huhu

Fifi Nadhrah said...

kalau susah nak memerut boleh try ni.. setakat ni perut ok lagi..

ikafantasi said...

klu sembelit ok x agak nye..hehe

azizah :) said...

sesuai untuk org yg susah mebuang...hehe baru la lega

ayut said...

Klu ayut minum ni ada 3 4 kali membuang..nk kurus pon blhni..buang toksik dlm bdn...hihi

Deqla Manjew said...

alamakk..akk xleh ni.. x psl2 kering terus smuanya habis dibuang.. haha