tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 14, 2014

COMBO SET TILAM BABY BERKELAMBU & BABY BAG BEDUNG TRAVEL ( SET JIMAT )



- Menghalang gigitan nyamuk
- Mudah Dan senang untuk disimpan Dan dibawa kemana-mana
- Sejuk Dan selesa untuk bayi
- Sesuai untuk dibawa berkhemah dipantai
- Material dari kain cotton 
- Menggunakan kekabu 

* LIMITED EDITION

TERDIRI DARIPADA:
- 1 set tilam berkelambu (tilam, kelambu, sebiji bantal dan 2 bantal peluk)
- 1 set 'sleeping bag' (tilam, selimut berzip dan sebiji bantal)
- 1 Beg transparent untuk menyimpan tilam

TILAM BERKELAMBU 

Anggaran ukuran tilam : 71 cm x 42 cm.
Anggaran ukuran kelambu ; 71 cm x 42 cm x 41 cm

SLEEPING BAG

Anggaran Ukuran Tilam : 59 cm x 33.0 cm (22.5 inci x 12.5 inci)
Anggaran ukuran Selimut : 40 cm x 22 cm (15.5 inci x 9.0 inci)

*Anggaran berat keseluruhan; 1.5 kg

Harga : RM 80 ( SM ) RM 90 ( SS )
Harga termasuk postage tau 


Juga dijual secara berasingan jika tidak mahu set combo
Tapi lebih jimat dengan set combo tauuu 
=___=


Berminat?
Sila terus PM daku di FB Nurul Yui Collection
 untuk confirmkan corak apa yang available
Terima kasih





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Ayu Zan said...

yui buat? comel oo

Cik Itah@RRP said...

salam. nice sharing yuii :)

Mimi Azirah said...

adoiiii geram lak akak tgk

Nurzakiah Hanum said...

cute

MizzTina said...

alaaa..dh beli bru yui buat iklan ni..

Lyaa Suriany said...

comel2. hari tu lya dah terbeli. kalau xbeli kt awak je

azizah :) said...

comel sgt kan.. teringin nak beli dulu tp xterbeli..huhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yui..zaman anak2 k.atie kecik dulu xder set comey2 camni... :)

IntaNBerliaN said...

makin murah bisnes yui dlm bisnes ni.. macam2 yui jual

Azhafizah Md Nor said...

bagus jugak ade set camni.cantik :)

Cik Nur™ said...

geramlah tgk.. :)

ayut said...

Mcm2x btul yui jual..huhu.meluaskan perniagaan kan...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nyui, jual murah sikit laaa. heheheee sheila pun masih tercari-cari tilam kelambu ni... nak murah-murah je kalau boleh. hiewhiew ~~~

ros_reeza said...

moga Yui terus berjaya dalam berbissness :)

Deqla Manjew said...

untung sape ada baby tu.. boleh beli brg comey gini utk anak dia..hihi

RUVAINA PUTRI said...

Macam mane nak order ni?

Shahirah said...

Assalamualaikum, ade jual lagi x dgn harge ni??