tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, February 26, 2014

Wajah lama blog Corat Coret Nusha



Kelebek folder nampak wajah lama blog
Dulu siap nak letak gambar owner blog


Sekarang letak cartoon sudah
Hihi


Macam lama tak bertukar "baju" blog
Tapi sayang pula


Sila jangan mengada-ngada Yui!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

izan mama mia said...

lawa header tuu...

nana kimie said...

eh tak perasan yui guna yg ni dulu..cantik:)

Nurzakiah Hanum said...

comelnya header baru

Fifi Nadhrah said...

cantik header dulu.. ayu je.. kite pon terfikir macam nak tukar baju blog.. tapi malas.. hihi..

Deqla Manjew said...

cantiklah header lama yui.. time ni akk x kenal yui lagi kot. heee

Azhafizah Md Nor said...

cantik design blog yui dulu..dulu² mmg suke letak muka..now kdg² tulisan pun dah memadai..hehehe

diana said...

nak tukar lagi ke??hehe

Eza Boom Boom said...

Eza belum kenal yui lagi time header lama tu.. heeee.

wan niahix said...

Hehe... terbaik header tu..

shaFazie said...

nice header yui yg sblm ini ..jom tukar hedaer yui hihi

IntaNBerliaN said...

akak rasa akak sempat tggk yui guna header ada gambar yui tu.. eh, kira dah lama lah kita kenal kt blog yer.. hahha

azizah :) said...

teringat balik best kan...
itu lah jijah pon terasa nak tukar design baru je tapi sayang pulak.

ayut said...

Ayut lgla..xbtukar2x trus..hahaha...sabar jela..

Eca Dwinky Asha said...

lawa la yuiiiii