tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 14, 2014

Suasana kampung yang mendamaikan



Tengok gambar pun dah tahu tuan tanah seronok berada di kampung. Kampung aku di Parit Buntar. Inilah kampung belah mak.


Ini namanya bendang tengah kontang itu sebabnya daku boleh jejak situ. Kering. Lompat puas-puas sebab takut tergeliat satg. Muahahaha!


Daku suka suasana kampung. Nyaman dan tenang. 


Kampung belah abah tanam pokok getah. Belah mak bendang.


* Ramai tegur aku berjaya dengan Diet Atkins. Haah, berjaya turunkan sikit kg dan kurang inchloss. Alhamdulillah. Nanti aku story lain ok.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

best kan

Myra Jay said...

Tahniah Yui berjaya dengan DA.. boleh teruskan :D

Ezy Loy said...

seronokkkkkk nye duk di kg.. hehe

Mardiah Diana said...

Assalamaulaikum dik..tahniah berjaya dalam DA...suasana kat kampung memang best sangat..

Shark Kay said...

waaa..
shark suka tgk langit tu...
mmg cantik.

Amanda Suria said...

dah lama akak x balik kg..terus terasa rindu mencengkam jiwa...

Zara Nurhaidah said...

wah.. cm bleh main layang2 ni.. hehe

Cik Itah@RRP said...

salam. waaa..cantik jugak ya pemandangan kampung yuii :)

Chot said...

yui continue lg ke atkin? mmg nmpk kurus ckit. tp kita kurus lg..hehehe

Tihara said...

alhamdulillah
yui dah makin slim melim
seronok kalau kg ada bendang nih :)

AnneRaini said...

uit uit org tu dah kurus...jeles ah.

Nor Arinee Mat Saaud said...

hi ,,

tak kenal u before tp tgk gambar atas u kurus ok.

nti share tips k .
tq

ct kektus said...

i love kampung. :D
nanti dah kawen nak duduk kampung jugak. insyaallah. sebab besttt !

wiwiiitt. mesti hepi kemain dah turun kg. hehee :D

Nur Inani said...

memang mendamaikan suasana kampung ni. :)

azizah :) said...

memang seronok kalau begini.. nyawan n aman jer.. best!

IntaNBerliaN said...

bila ada yg tegur pasal yui tu, nampaknya mmg betoi2 berkesan diet tu kan.. benda ni semua org blh sebenarnya cuma yg penting, disiplin dalam diri tu kene kuat.. InsyaAllah berjaya

Budak Kampung said...

iman pon wat DA, turun 4kg eceh2.kg kat ne nuyui?

Azhafizah Md Nor said...

bestnye kampung yui! Fiza teringin nak pergi kampung camni yui.luas sangat kawasan..lagi² ade sawah..sangat damai!

Cik Nur™ said...

bestkan.!

Nur jarang balik kampung.. :)

ayut said...

Mmg btl2x kontang dh tu sawah ye...angin msti byk ni..haha

ros_reeza said...

Yui, nanti story lebih dalam blog tentang diet atkins yang Yui buat.. nak jadikan inspirasi ni! :)

Deqla Manjew said...

amboiii... melompat kegirangan gitu.. seronok nmpknya...