tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 17, 2014

Set Eksklusif Kitchen King Knife with Acrylic Stand



 - Set Eksklusif Kitchen King Knife with Acrylic Stand -

Menjadi pilihan suri rumah untuk menghiasi dapur & gunakannya

100% Tajam
Mata Pisau Stainless Steel Yang Tajam dan Tahan Lasak
Didatangkan dengan Acrylic Stand (adjustable & boleh berpusing)
Corak yang menarik
Boleh juga dijadikan hadiah

Terdiri daripada ( 7 item ) :
8" Chef Knife
8" Slicer Knife
8" Bread Knife
5" Utility Knife
3.5" Paring Knife
Peeler (Ceramic Blade)
Acrylic Stand (Boleh Berpusing)

Terdapat dalam warna Hijau, Merah dan Ungu 

Harga termasuk poslaju
RM 80 ( SM ) RM 90 ( SS )
Anggaran berat : 1.5kg




- stand boleh berpusing -


- MARKET PRICE RM 95+ -


Berminat? Sila terus PM di page FB Nurul Yui Collection
atau tinggalkan komen anda di entry ini





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

moning
singgah pagi isnin
cantiknya

ros_reeza said...

menariknya warna dia Yui..

anamizu said...

wahhhh cantiknye. nampak menarik. mesti rase semangat je nk wat keje dapur. hehe

eima said...

lawa sgt syg nk guna....

Budak Kampung said...

ada hari tu jalan2 kat mall,ada rg offer pisau ni la.dia kata ada antibiotic.betoi ke nui?

nor azman said...

Sangat menarik..hehe

Shida Radzuan said...

wahh..menarik pisau nih yui :)

Fifi Nadhrah said...

kat rumah ade satu je.. yg 8 inci tu.. warne pink.. tapi tu abah punye.. almaklum la.. kite ni menumpang rumah abah.. nanti da ade rumah sendiri baru syok bershopping barang rumah kan..

Deqla Manjew said...

cantik.. tmpt letaknya tu pun cantik..

ayut said...

Ada stand plak..aritu ada ke yui.xperasan plak.huhu

azizah :) said...

cantiknya! suka pulak tengok..

Azhafizah Md Nor said...

sebagai hiasan pun boleh ni

Cik Nur™ said...

eh...yg ni ade stand... :)

cantikkk!