tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 17, 2015

Makanan sedap di Butik Sisterniesta Station 18, Ipoh

Sisterniesta merupakan butik berkonsep vendor yang terletak di Station 18, Ipoh. Masuk saja butik, ada macam-macam yang dijual.


Memandangkan aku jenis yang suka mencuba makanan, haruslah mata tumpu pada makanan & minuman yang ada. Fuhhh terliur tengok apa yang ada.



Aiskrim pasu - RM 3
Puding caramel - RM 2.50
Puding bottle - RM 4


Aku paling suka puding caramel. So nyummy. Sekejap sahaja dah habis. Sedap!! Sebenarnya ada macam-macam lagi, takpe nanti kita try yang lain pula ok.


Lokasi : Butik Sisterniesta
Station 18, Ipoh ( sederet calaqisya )
IG : Sisterniesta
Tutup setiap hari Selasa


guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

emma diana said...

Woah harga berpatutan ,

nampak pun mcm sedap ,

awak jemput singgah blog kite ye ? klik churp2 kite ye ?
:)

http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/mini-oreo-car.html

izzeyda said...

menarik.. kalau berkunjung ke rumah kakak boleh laa singgah kat sini..

eMMe said...

yea la yui, murahnye... sedap lak tu yea... hurm.. akak suke tgk, comel deco dowang.. baru btol niaga..kan...

lynndamya said...

Salam, wahh best kan konsep butik yg ade food mcm ni, tgk puding tu mcm sedap je!! hehe

Puteri Beribiru said...

hishhhh puding in bottle tu benda first yang menarik perhatian kite!

Ezy Loy said...

nyumm! sesapnye..
nk2 lg puding karamel..

eima said...

wahhh butik ade mkn2 ...besh

Lea IsNawi said...

puding botol tu cm best

Nur Inani said...

sedapnya puding caramel ^^

Nur Inani said...

sedapnya puding caramel ^^

zazanizam said...

murahnya yui.. kza xpenah cuba lgi aiskrim pasu hehe. puding mmg pebret ngeeee..

Azhafizah Md Nor said...

puding caramel dalam jar macam best je :)

tiga lalat said...

Salam. Hee tengok gambar pun sedap.

Izzati Amira said...

wahhh harganya berbaloi bangetttt.. boleh la pergi nanti. hikhik (: harga pun sangat2 berpatutan

Diana Rashid said...

awat harga nya murah sangt YUI..:)

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik yui...wahh...sedapnya..tempat pun menarik..