tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, February 13, 2015

JJCM versi Yui : Jo Bakery Cafe, Chemor

Kalau pergi area Chemor, selalu aku makan di restoran roslan hanipah, pelbagai chicke chop. Memang tak mengecewakan.


Kali ini aku berkesempatan pergi cafe kawan sekolah rendah. Pak kami sama-sama pak polis. Kira anak beranak saling mengenali.



Rosemarry grill chicken - RM 12



Air soda - RM 3/botol



Strawberry smoothie - RM 3


Aku hanya mampu tapau memandangkan sebelum itu dah makan di ulu kinta ( tak berapa best kedainya ) dengan family. Sebab dah tertunggak lama nak singgah, aku singgah & bawa balik. 


Sampai kat rumah terus hadap makan lagi kali kedua. Fuhhh! Memang sedap. Ini pujian ikhlas sebab semua puji benda sama. Cukup rasa. Ayam lembut, air sesedap rasa. Berbaloi sangat!


Nama : Jo Bakery Cafe
Lokasi : Kawasan kedai baru ( dulu padang ) di Chemor, Perak
FB Page : Jo Bakery Cafe




Muka cik tak sabar nak balik & makan lagi
Ternyata puas hati!
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nur Inani said...

terliur tengok ^^

AnneRaini said...

nmpk mcm sedap gak tu.

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yui,
ayor tu buat ahkak teringin laaaaaaaaaaaa
pos sebotoi mai penang :)

Fairuz Aqilah said...

Yippee!!! Dah maju dah chemor ye ada cafe cafe cemni. Bagus bagus bagus. Terima kasih atas perkongsian tau! Bila saya balik kampung nanti, bolehlah try makan kat situ. Harga pun cambesstttt aje tu. Hehe.. Oh ya! Kampung saya kat Chepor Tambahan je punn. :)

AMIIZAA said...

botol air soda tu cantik:)

wahida said...

mmg nampak sedap rosemary chicken tu...terliur tgk...

Diana Rashid said...

Air soda tu..erm...lama tau akak ni tak minum air soda..teringin la pulak..heheh

Ezy Loy said...

pop soda mmg sedap laaa..

Azizah Green Line said...

Betul2 sedap la kalau gitu ni

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik yui....lah...sedapnya dik yui...

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik yui...wahh...sedapnya dik yui...

Nurul Baidurah said...

macam sedap jerrr...

lynndamya said...

Salam, wahhhh nmpk je dah sedap..belum betul2 makan lagi tu..ish3...terliur dah ni, haaa air soda tu sgt vintage-looking, suka sgt..hehe :D

IntaNBerliaN said...

lnkali nk try la... nmpk sedap

Azhafizah Md Nor said...

nampak sedap..cafe dia pun cantik :)