tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 26, 2015

Shopping di Zawara Ipoh

Hari Sabtu 21/2/2015 yang lepas, Zawara Ipoh ada buat jualan gila-gila. Harga memang kaw-kaw turun. Aku siap bagitahu family nak p, nasib baik abah aku turutkan saja kehendak anaknya. Haha.




Ini kali pertama aku membeli di Zawara. Material kain yang digunakan memang best. Tidak nipis seperti sesetengah butik. Chiffon tapi masih menarik untuk dipakai.


Aku beli jubah & dress.
Adik aku bli dress sahaja.


Harga jubah dari RM 150 dapat RM 100 sahaja. Jimat RM 50. Bak kata mak aku, beli siap lagi senang sebab kalau nak upah pun sama juga harganya. Silap-silap lagi mahal.


Jubah dah aku hantar untuk alter. Maklum sahaja cik empunya tinggi 158 cm sahaja. Kuang kuang kuang.


Duit shopping rezeki dapat insentif tahun ini. Alhamdulillah.


Lokasi : 
Zawara Ipoh
( berdekatan KWSP Ipoh )


Update :
Beli bukan untuk raya mahupun kenduri
Saja suka-suka




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Diana Rashid said...

Beli awal2 untuk raya ke untuk kenduri??

Nurzakiah Hanum said...

bestnya dapat harga murah

AnneRaini said...

cer tunjuk baju baru tu...

p/s: alah akak nk turunkan cepat tp tulah sbb xleh nak buat induction tu.. nak kena gak train suci stop susu..hehe

AnneRaini said...

eh lupa..suci dah setahun lebih dah..

Inani Hazwani said...

wahhh seronok lah shopping ^^

Inani Hazwani said...

wahhh seronok lah shopping ^^

Bunda a.k.a KN said...

Salam..
memang dah boleh mula dah beli sikit2 untuk raya kan..

eima said...

Waaahhh x sabar nk dress yui

eima said...

** nk tgk

zazanizam said...

wow ! besnya yui..
kenduri kawin kazen tgah bln 3 ni.. igt nk cari baju hihihihi..

IntaNBerliaN said...

akak pun teringin nak g butik zawara ni.. tp x pergi gak lagi... padahal xjauh pun dgn umah kalau butik dekat sp ni..

Azizah Green Line said...

tgk zawara punya jubah cantik2..nak sgt pegi..xtapi jauh..PD n seremban pun xde

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik yui....wahh...bestnya dpt beli dengan harga murah...akak pun nak juga ni...

Kak Aya said...

salam kenal,
jom join contest di blog kak aya

Ann Ishak said...

jangan pakai dulu, boleh buat baju raya je nanti :p

FiZ said...

wah..banyak shopping tu...tapi zawara ok jugak la.cuma kite lebih prefer radiusiten calaqisya.n now dah suka dengan qaira hijab lak. adeh...hehe.

lynndamya said...

Salam, hahaha apa pun tujuan beli baju tu mmg best..mmg kadang2 terasa nak beli baju utk suka2 kan..jimat banyak smpai Rm50..bestnye! :D

Azhafizah Md Nor said...

best shopping kat zawara