tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, February 22, 2015

Pisang goreng cheese di Station 18, Ipoh

Makin maju area Station 18 sejak 4 tahun aku duduk sini. Okay, sana sini sinun bercerita pisang goreng cheese. Serious buat tekak mak jemah kebulur! Tension bila area sini tak jual sampailah satu hari aku jumpa gerai kecil berhadapan restoran RNZ.



Pisang goreng cheese beratoq
Berhadapan restoran RNZ
Bermula jam 2 petang


Harga bermula RM 4 untuk biasa hinggalah yang special. Aku dah cuba oreo, strawberry. Not bad! Lagi puas hati jika buat sendiri sebenarnya tapi apakan daya, penyakit M selalu ada. Hahahaha.


Jadi, lepas dah gian nak merasa. Sekarang, dah merata Ipoh jual pisang goreng cheese. Siap sedia duit sahaja. Huhu.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

adrianna syaz said...

Tak pnh dpt mkn lg ni yui..mcm sedap ja..hehe

Rapunzel Cikilolo said...

Bukan kat ipoh je yui. Merata dah glemer pisang goreng cheese ni.

Hehe.

Nur Inani said...

sedapnyaa ^^

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik yui...wahh...nmpak sedap pula...akak teringin juga nak merasa goreng pisang cheese sb belum penah merasanya...hihi

CikSiti said...

ish..klu hari2 saya mkn ni mmg tmbh montel ni

Tihara said...

letak susu, letak cheese kan yui :)

eima said...

tak minat sbb aku suka yg ori .....heheh tekak org kampung

Ibu Lala said...

Peberet akk ni yui. Sedapnya

IbuNoey said...

Memang dah popular dah pisang cheese ni..akak pernah la makan sekali dua.sekadar lepas keinginan.

Azizah Green Line said...

memang sedapp pisang goreng cheese ni...nyumm

norainmustafakamal said...

restoran rnz kat mana