tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 24, 2015

Bekal orang bujang : Brokoli telur

Sekarang mood ambil gambar bekal pula.
*sebenarnya takde idea update entry!
Meh aku share bekal seterusnya.




Brokoli celup dalam telur kemudian masak dalam pemanggang ajaib ( tak guna minyak )
Cicah pula dengan sos cili
Boleh tahan juga
Lagi sedap kalau tabur lada


Brokoli boleh rebus kejap atau tak payah pun takpe
Maaf ya, ini cara masak orang malas macam aku!
Yang penting senang disediakan
Hehehe.


Aku nak tengok sampai bila aku rajin nak bawa bekal!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik yui...wahh...sedapnya sarapan pagi dik yui...menu sihat ni...

Mardiah Diana said...

Salam singgah pagi dik yui...wahh...sedapnya sarapan pagi dik yui...menu sihat ni...

Eny Abdullah said...

diet ke ni.. mkn brokoli je? hehehhe

eima said...

aku suka mkn ringan2 dan english style cam ni ..sedap ....
tapi kenyang ke dik ??

Ezy Loy said...

sesuai utk org diet ek menu ni..
=)

Ann Ishak said...

mesti lama tahannya bawak bekal ni, jimat tu yui :p

Inani Hazwani said...

ada mayonis lagi sedaap ^^

J.Syazwana said...

ehem diet ke yui. kekeke

NM03 said...

diet ke dik?

Kniedaz said...

ooo...ingatkan nuyui goreng ngan telur...selalunya brokoli kak wat sup je ngan bunga kobis

lynndamya said...

Salam! Sangat simple dan nice + sihat...mmg terbaiklah yui! hehe