tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, February 02, 2015

Sesuatu tentang kucing yang kita perlu tahu




Serba sedikit perwatakan kucing yang kita perlu tahu




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Mardiah Diana said...

Salam singgah isnin dik yui...baru tau ni...terima kasih atas perkongsiannya...

Ezy Loy said...

unik betol kucing..
tp saye krng suke kucing..
tgk gmbr kucing comel2 suke la..
hehe

Nur Inani said...

banyak lagi rupanya benda yang kita tak tahu pasal kucing ni

Azhafizah Md Nor said...

suka dengan perangai kucing ni..seronok ada kucing :)

Miza Idgihat said...

Ehh wait. Kucing tak makan manis ? Tapi kenapa kucing miza pantang nampak orang rumah ni buka aiskrim ?? Hahaha sampai mak ketam kalau miza buat milo mesti kena buatkan dia sekali. Dia penggemar milo yang tegar. Buatkan dia separuh cawan habis dia minum ^_^

Yeayyy ! Alhamdulillah mereka menjadi milik saya. sebab dia orang suka tekan kaki kat badan miza. hihi

aizamia3 said...

teringin nak bela kucing macam zaman sekolah dulu tapi buat masa ni belum boleh lagi, takut tak terbela lak nanti.. sebab sibuk uruskan anak2.. hehehe..

Diana Rashid said...

Tapi kenapa kucing suka makan aiskrim ye..kucing adik akak kalau kita makan aiskrim kena sorok2..kalau tidak siap la dia asyik minta je..

Jie Susanos said...

oooo jie bru tahu ni..rupa-rupanya kucing xleh rasa manis..

Azizah Green Line said...

Wahh baru tahu ni.. menarik juga kucing ni

Eka Tikah said...

eh, makanan manis? kucing betina suka guna tangan kanan? wahh, baru tahu. byk sebenarnya yg tak tahu lagi tentang kucing ni. hehe. nice sharing kak ^^

ayut said...

Bab bercakap tu mmg...mcm paham je org ckp apa...hahaha.

lynndamya said...

Salam, info yg berguna betul...and rasanya semua mmg betul..paling best point yg last sekali tu, suka tgk 'tgn' dia mcm mencengkam2 bila kita belai dia..hehe (n_n) pic kucing tu comel, hihi