tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, November 23, 2012

Saya join GA 2012 Nurul Yui

Dah lama tak buat sebarang GA dan alhamdulillah hari ini aku tunaikan. Moga ada yang sudi join ya. GA tak seberapa dari owner. Kui kui kui. Jom kita tengok CARA SIMPLE nak join ya.




Syarat-syarat yang wajib dipatuhi :

1) Buat entry dengan tajuk " Saya join GA 2012 Nurul Yui "

2) Jangan lupa letakkan banner kat atas dan linkkan
dalam entry tersebut

3) Boleh gunakan blog personal atau blog join sana sini

4) Tinggalkan link entry tersebut pada komen entry ini
{ link blog sahaja TIDAK diterima }

5) Lengkapkan ayat ini dalam entry anda
Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana ___________
{ perlu lebih dari 10 patah perkataan }


Itu sahaja. Mudahkan? GA ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja. Last entry perlu submit kepada daku sebelum jam 2012 atau 08.12 malam hari Jumaat 23/11/2012. Apakah hadiah yang bakal diperoleh?


Hadiah- hadiahnya :

1) Topup/bankin melalui CIMB RM 30

2) 5 hadiah saguhati berupa barangan craft
dari Nurul Yui Collection


Pemenang ditentukan melalui cabutan undi dari daku sendiri. Aku akan update entry siapa yang join dan pemenang akan diumumkan sebelum 1/12/2012 atau lebih tepat pada 30/11/2012. Moga anda faham semuanya ya.


Kalau ada masalah untuk aku masuk ke blog korang, aku akan informkan di entry aku sendiri. Moga allert dengan sebarang update terkini daku. Entry yang aku BOLEH komen bermakna dia tersenarai sebagai peserta.


# Walau peserta kurang dari 10 orang, GA tetap berlangsung ya. Jangan risau. Takde istilah batal apa semua. Terima kasih ku dahulukan kepada sesiapa yang sudi join ^___^


Dengan lafaz bismillah daku rasmikan Saya join GA 2012 Nurul Yui


MELEKAT HINGGA 23/11
ENTRY BARU SCROLL BAWAH


UPDATE : Senarai peserta yang join 
{ pastikan anda check nama anda tersenarai / tidak }







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

213 dak comei sayang YUI:

«Oldest   ‹Older   201 – 213 of 213   Newer›   Newest»
Kesuma Angsana said...

last minute seb baik sempat join hehe
http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Suana Zhar said...

nak join nak join nak join nak join~

link : http://suanazhar.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

peace!

Amanda Suria said...

akak send lagi sekali..akak join jugak

http://suriaamanda.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

NaSriZ FaRdiSza said...

join...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Nisa Greennnpanda said...

joined yui dear~.. ^_^
http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Hidayah said...

mak...aiii....

dapat sambutan hangat nih....

:)

Ekin Anasha :) said...

Saya join GA ni. Last minute >.< harap bertuah utk diundi :)

duniaekin.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Ekin Almi said...

Ekin join ya. http://ekinanasha.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html Harap ada rezeki :)

Mummy Akmar said...

Hi Salam Kenal

Selamat bersegmen..

JOM~

Nak invite SEMUA join 1st Giveaway Blog Qashmere

Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

Ekin Almi said...
This comment has been removed by the author.
Myera Jasmi said...

http://myerasukecokelat.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html .. join :)

Nur Nina Syahira Abd Ghani said...

Join :)

http://ninasyahira.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

Nadzaty Zahar said...

kata cuma berlangsung selama 2 minggu. ni dah sebulan. bile tahu tarikh pemenang?

«Oldest ‹Older   201 – 213 of 213   Newer› Newest»