tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, January 05, 2013

BLOGWALKING : The End 2012 ..!!

Aku senaraikan secara random atau lebih kepada apa yang aku ingat ya. Nak ingat tiap-tiap bulan memang idakla.


Kenangan tahun 2012 untuk Nurul Farehah a.k.a Nurul Yui :

Jan, Mac, Jun, Ogos & Dis : Jumpa Apek a.k.a Shapit 
Mei : Dah beli tiket Air Asia, nak cuti-cuti InsyaALLAH April 2013
Julai : Buat pertama kali aku beli kucing iaitu Shinchan
Dis : Tukar moto. Jual Kriss dan ambil Yamaha LC warna hitam biru


Itu sajalah kot yang aku mahu kongsikan kepada kalian semua. Tak hebat mana kenangan untuk tahun 2012 ini. Kenangan sedih seperti kematian Kaka dan kucing-kucing lain taknaklah aku ingatkan lagi. Nanti nangis =(


Entry ini bertujuan sebagai tanda sokongan kepada antara kenalan terawal saat aku membina blog iaitu Cik Muda. Jom ramai-ramai kongsi pengalaman. Sambil tu boleh tambah kenalan. Klik {sini} untuk info lanjut ya.


# Ramai blogger yang dah ku kenal lama sejak berblog walau sedihnya belum ku jumpa. Minggu ini takde sesi tanya. Minggu depan lah ya.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

adyna said...

Nnt mai la kuala Kangsar.. Adik akak kahwin bulan 2 nie

KY said...

kenangan sentiasa dihati..

nanakimie said...

wah,bercuti ke mana tu?:)

Nyue said...

wahhhh...bnyk cerita yg mengembirakan juga..hehehe....

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, nak berjalan ke mane tu kak beli tiket Air Asia? hehe ^^,

Liza Licha said...

semoga pe yui harap untuk 2013 jdi kenyataan pulak ye.. :)

Cik Muda said...

thanks yui....... seb baik kte mmg slalu dtg blog yui. lao tak, tak perasan yui da join support blogwalking kte.....tak tgl link kt comment tke...hehe

hahaha....anyway thanks ye... yui jg org yang selalu support blog kita masa awal2 kte berblogging nih.....

thanks so much yui!!

Cik Nur said...

kira ada juga pencapaian yg harus dibanggakan...

Nur ni entahlah yui..huhuh

-meeSUPERGIRL- said...

walaupun tak hebat mane tp tu pun dah alhamdulillah .. :)

Shakira Pathi said...

kucing nama shinchan, mesti comel ^^

Cinta Misteri said...

pasti ada memori yg lbh manis tp tk dikongsi disini. hanya yui dn Dia sj yg tahu.

jom jumpa2.....

Hans said...

seronok dapat jumpa ramai blogger :-)

نورعيم said...

takpe, ade jgk kan kenangan 2012 tu. :)

azizah :) said...

ada pahit ada manisnya yui..jadikan itu kenangan yer..

selamat bercuti nanti..

sHaRiNa eLyaNa said...

nnt jumpa sha pla pertngahan bln ni ya..hehe

MaYa MustWany said...

menarik2 yo

IntaNBerliaN said...

moga thn 2013 lbh byk kmanisan...

shidaR said...

menariklah hehee :)

fieda said...

moga tahun 2013 ni lebih bermakna buat yui..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kenangna 2012 kan :-)