tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, January 27, 2013

Bagaimana menggoda janda?



Hot keyword kali ini. Okay, untuk pengetahuan kalian, janda yang selalu aku perkatakan dalam blog kesayangan aku adalah si janda Eton. Oh yeah! Ada yang berkenanke nak nikah dengan Eton? Bagitahu aku segera ya. Ahakz.


Eton sakit mata. Kesian tengok dia. Ubat dah habis bagi pakai tapi still tak okay. Doakan dia cepat sihat ya. Rindu nak tengok dia aktif.







guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

31 dak comei sayang YUI:

Eca Dwinky Asha said...

hahahaha....sampai mencari cara bagaimna nk ngurat janda..#aptb!

Qarr Jalil said...

pun boleh... LULZ

NoEn said...

hahaha...sabo je la

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi ada jugak nak ngorat eton...

Atifah Zulkifle said...

haha. mesti duda yang search tu XD

ros_reeza said...

hahhaha. sapa la yg cari tu. macam macam

Nurulee said...

Nak ngorat janda pun ada caranyaaa. Hahaha =D

xila dot said...

eton pon boleyyyyy ;p

Cik Nur said...

adehh..gelak besar tau nur baca..sabo jelah..!

Eh...cuba letak eyemore...
sehari 3 kali titik..
mak nur dulu pernah buat dekat ank kucing yg baru nak berjalan..alhamdulilah..ok.. :)

cuba tau...

iAmCekbolat said...

mesti angau tuu . haha

Shida Radzuan said...

hot tu janda eton heheeee :D

Shakira Pathi said...

lawak betoi orang yg search cara nak goda janda tu :P

najihahfara said...

hahah macam2 kan

nanieybarnieylurviey said...

Fuyooo... Hee. Blog nani dlu org cri no pondan. Adess

P/s: yui nnti leh share xpasal ubat-ubatan kucing or supplement utk kucing yg yui bgi :)

MaYa MustWany said...

hahah tak leh blah search gitu..

hope eton kmbli sihat k

profmie said...

haha...mcm2 jela..ade jg yg buat cmtu

Cik Jannah said...

jangan sampai saya search bagaimana nak sailang pakwe. hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

janda meletup gitu. ahak... hehehe :P

*sorry kak. dlm beberapa hari nie blog tak dpt dibuka. masalah domain :/

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahahaha ngorat jer la untung nasib mengena kahkahkah :p

teratak hati said...

Kelakar la keyword..mcm2..

azizah :) said...

ekk.. meletop janda eton ni yer..hee

نورعيم said...

amboiiii kemain tu keyword. hahaah.

aReLaN said...

hohohoh...ada cara mengorat janda kat sini rupanya.

Cho Zila said...

ha.. ha.. akakpun nak buat tajuk gitu2 gakler...

Tihara said...

owh ada org nak norat janda eton..
sian eton, moga cepat sembuh..insha Allah...tc yui

Amanda Suria said...

hah???/terasa plak akak yg miss J ni ha....hehehehehe....xde menda lain la dorang nak cari tu...

ayut said...

hahaha...ada sesiapa berkenan gan Eton ke???nk ngurat janda pulak yg dicarik ye :)

IntaNBerliaN said...

hhahahha macam2 lah..

Eza Faezah said...

pelik2 je dorang cari. hahha.

Mrs Velentine said...

hahaha

Mrs Lurve said...

makk aiii keyword, kemain seram..