tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 11, 2013

Maharaja Lawak Mega 2012 secara langsung dari Stadium Indera Mulia, Ipoh

Hari ini 11/01/2013 Maharaja Lawak Mega 2012 bersiaran secara langsung dari Stadium Indera Mulia, Ipoh, Perak. Comfirm sesak jalan ke sana!




Adake yang dah ambil tiket nak tengok secara langsung? Kalau tanya aku, memang aku tak ambil sebab aku tak minat benda macam ini. Bukan tak minat tengok tapi tak minat bersesak dalam itu. Hihihi.


Tiket ada lagi tapi untuk duduk luar jelah ya sebab diaorang ada pasang screen besar. Kalau aku, baik aku dok tengok depan tv dari rumah. Boleh meniarap, melantak dan sewaktunya. Tapi tak dinafikan, lain feel nya bila ramai-ramai tonton secara live kan.


# Johan takde juga ke malam ini? Kesian Zizan kalau seorang. Sedih tengok.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Mimie said...

xpnh tgk pun dik...kurg tgk tv skang

Tihara said...

tengok kat rumah lagi selesa..johan takde lagi..?sian zizan

ct kektus said...

kite pon prefer tengok kat tv je. lagi selesa ! :D

Fiza Rahman said...

Klo balik umah mertua, bolehlah tgk sbb kat umah nan ado astronya ☺☺

diana said...

KALAU AKAK PUN MEMANG IDAK LE NAK BERSESAK2 TU.TAMBAH ADA ANAK NI..TAK KOSE TEMAN...

Rara Nasiha said...

rasanya tengok kat tv lagi best kot. jelas pun jelas. :)

AnneRaini said...

akak suka nak pergi tgk2 show ni tp tulah tak larat nak layan sesaknye tu...rela tgk tv kat rumah.

Cik Nur said...

sesaklah ipoh malam ni, nur rasa lagi sesak dari org tgk bola kan..!

Kniedaz said...

Akak pun tak suka bersesak..lebih suka tengok kat rumah..boleh buat macam2 stail hehehe...maharaja lawak mega mestilah kena tengok hehehe

maszmadi said...

x penah tengok live atau kat tv.. kalu tengok pon kat YT kalu ada orang upload lah... haha

deno said...

ta pernah tengok live! kat tv je... deno prefer kat tv sebab bleh tengok besar sikit... kan... hehe

-meeSUPERGIRL- said...

untung lah org ipohhhhh

^^eKaTiKaH^^ said...

untunglah siapa dapat tengok live.. kite tengok kat tv pun tak lepas.. hehe :P

nanieybarnieylurviey said...

Prefer tgk tv. Sbb sng nk baring2 makan2 jln situ sni. :) xpenah tgk MLM.. :(

man said...

Xtgk pun..beh ke

Nadia Johari said...

memg best tgk tv..dpt tgk besr2 lagi..hehe

ros_reeza said...

Johan tak ada lagi.. kesian ke zizan tadi.. huhu.. apa pun, moga Johan cepat sembuh untuk beraksi bersam zizan untuk final next week!

ieda said...

tgk kat umah aje ekke ;)

Yousof said...

Tengok dengan warung sambil makan burger je, pun seronok. Yang tak seronok tu sebab asap rokok berkepul-kepul-kepul..


Pun sama, kesian tengok zizan merepek sorang² hehe

IntaNBerliaN said...

live xdpt tgk, tv pun xdpt tgk.. hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akk tgk kt umah jer....semua msk final kan

Aty_Fared said...

Ml yg kat shah alm tetiap mnggu pon mls nk gi...kat kawasan tu jammed..:-)

Cinta Misteri said...

Jumaat ni kt jb...tp masalahnya lom ada tiket ni. Si ajieb murai.com tu tak balik kg. pkak. Ni sdg tunggu shiro, tktaulh leh dpt ke idak.

shidaR said...

plg sebak time zizan sebak huhu..rsa nk ngis juga huhuuu..

::CIK LYNN:: said...

btol...malas nk bersesak...