tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 08, 2013

Dinner bersama keluarga di Restoran Roslan Hanipah Pelbagai Chicken Chop

Hari Jumaat lepas bersamaan 4/01/2013, kami sekeluarga berkesempatan untuk makan malam di luar. Kali ini pilihan aku di Restoran Roslan Hanipah Pelbagai Chicken Chop, Chemor. Niat aku nak belanja apabila semua dapat berkumpul bersama.


- pilihan aku Beef Chop -


- pilihan aku Banana Split -


Gambar hanya makanan aku je sempat diambil. Yang lain tak sempat sebab mereka dah tak sabar nak makan. Hihihihi. Order 5 chop chop ( lupa ) dan 1 nasi goreng paprik ( abah punya ). Air semuanya special belaka. 


- tengok pinggan sudah! -


- anak dara yang rajin,hahaha! -


- bersama si teruna -


Total makan dalam RM 70++ tapi memang berbaloi sebab mak aku sendiri cakap sedap. So, jangan lupa try rasa ya. Oh ya, jangan tanya nape gambar abah takde sebab dia tak gemar bergambar, semua ini aku snap kecuali yang last.


# Ini kira JJCM versi Yui jugalah ya




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

nampak sedap ah tp takleh pegi..huhu

Anum said...

nyum2

Mrs Lurve said...

sedapnya banana split tue

permatabiru said...

sedapnya tgk banana split tu..

diana said...

tengok macam restoran biasa je kan??tapi makanan nya nampak menyelerakan..;)

Sally Yatiey said...

Sedappppppnya!

Cik Anita said...

ouhhh..makan sesaja kannnn.. makan itu memang sedappp!

Cik Nur said...

wahh..namti nak cubalah..!

L said...

mknn sedap.. dan tuan belog pun comel.. huhu

Nadya Bubble said...

Menggodanya, lapaaaaaaaar !


Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :D

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

ct kektus said...

nampak makanni, rasa dah lama pulak tak makan chicken cop. :D

Puan Ira said...

yui...napa kita x jumpa???akak meniaga sate kat situ..hehehe...nanti bakal ada yong tau fo plk..

Mrs Velentine said...

nampak mcm restoran biasa tp makanan..nyum2

IntaNBerliaN said...

eh, sedap ek.. xpnh try lak... lnkali blik cemor, kne g ni.. hihii

izyantyPersonalTaste said...

murah dan banyak gak makanan...nampak sedap lak tu...klau tempat lain mesti xdpt harga camni makan dlm 6 org..

maszmadi said...

sedapnyer babana split tu..... menggiurkan sungguh

Lyaa Suriany said...

perut nyanyi lagu m nasir tgk chicken choppp
nmpk sedap tak terkate bebbbb

Mimie said...

memg nampak sedap la...

nanieybarnieylurviey said...

Masuk blog Yui xsh kalau tak leleh tgk makanan. Sdp2 plak tu..

shidaR said...

hai siteruna ekekeke :P
chemor jrg singgah trun mkn kat sna..selalu pn terus g mee rebus ramli je dear..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, tengok je dah nampak sedap.. hehe..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

wahh nak beef chop tuuu

najihahfara said...

da lama nk makan banana split awww

Myra Jay said...

Nampak pun memang tau sedap :)

Okla RM70, tambahan puas makan :D

Tihara said...

memang nampak sedap pun yui dia punya sauce beefchop tu..nak gi, jauh nyeww :)

Cho Zila said...

balik ipoh boleh dicuba... tapi jauh gak yerk

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tergoda akak tgk beef chop tu yui

ayut said...

lame tak mkn chop2x...terliur la plak rasa...huhuhu

::CIK LYNN:: said...

tergoda tgk banana split...:P

azizah :) said...

sedapnyaaaaaa yui!!

jijah mmg suka chicken chop/beef chop..sedapnya..lama kot tak makan.. sekarang mmg tak leh makan la jawabnya.. huuu

MaYa MustWany said...

sedap..adesss...sedap2

eintan nurfuzie said...

pergh ini boleh membatalkan niat berdiet