tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 23, 2013

CPUV 2013 [1] - DiGi iPhone 5

Akhirnya setelah hampir sebulan lebih BE untuk Sunway berenang di blog aku, sudah tamatlah renangannya semalam. Dan harini login Nuffnang, alhamdulillah, ada penggantinya dari DiGi iPhone 5. Start 21/01/2013. Kira permulaan untuk tahun 2013.




Ramai blogger yang dapat CPUV dari DiGi iPhone 5 kan. Cik empunya blog tak mampu nak pakai iPhone lagi tapi kepada yang berminat, bolehlah view maklumat [ sini ]. DiGi pon banyak buat promotion sekarang. Dari RM 161 sebulan, ok gak harganya. Aku suka guna DiGi =__=


Moga lamalah menginapnya. Kumpul untuk cuti-cuti. InsyaALLAH.


# Untuk bisnes ku guna Celcom tapi private di DiGi




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Anum said...

bertambah lagi

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki..tahniah yui

Cik Nur said...

Patah tumbuh hilang berganti...
Tahniahhh....!

Rezeki ni...

Saya Disini said...

bestnye tahniah

izfanora said...

wow.. untung lah.. rezeki kan.. :)

are_lin@yu said...

yeayyy kita dpt jgk..hihi

ayut said...

guna digi jgk!!sukerrr...hihihi...

Tihara said...

wow digi tu..tahniah yui :)

NoEn said...

alhamdulillah...rezeki

Cik Syida said...

tahniah.. :D

salam kenal, kte dtg follow sini

ros_reeza said...

tahniah.. bestnya .. rezeki tu :)

Cik Anita said...

Nita pun dapat sekarang ni BE iphone 5 ni. Tapi xtaula bertahan lama mana..sbbnya tenggelam timbul je..hee

IntaNBerliaN said...

tahniah yui.. akak pun dpt.. hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah yui...sama la kita akak pun dpt hihi

huny madu said...

Alhamdulillah..reseki :)

nanieybarnieylurviey said...

Aameen.. Ramai ari ni up BE ni :) moga duk menapak lame lah..

Nadia Johari said...

reziki 2013..syukur

Eza Faezah said...

Rezeki tu dear.. :) Alhamdulillah.

Che Rosliza Che Mat said...

rezeki...

Shida Radzuan said...

BE kite sama la yui..wee witt hehee ^_^

Anonymous said...

Salam. BE ni apa? Haha. Macam mana nak dapat jugak?