tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 30, 2013

Harga shawl halfmoon manik, bawal manik & bawal rose sempena nak CLEARKAN STOCK

Oleh kerana aku nak clearkan stock secepat mungkin, maka harga diturunkan lagi. If ada yang berkenan, jangan segan silu mesej atau telefon terus 019-2331810.


(1) Shawl Haflmoon Manik : RM 45 sehelai ( harga normal RM 50 )
Untuk melihat shawl yang available, boleh tengok { entry }

(2) Bawal Manik : RM 25 sehelai ( harga normal RM 30 )
Untuk melihat bawal yang available, boleh tengok { entry }

(3) Bawal Rose : RM 15 sehelai ( harga normal RM 20 )
Untuk melihat bawal yang available, boleh tengok { entry  & entry}


Harga belum masuk postage, korang boleh pilih nak guna poslaju atau pos daftar ya. Nak cepat poslaju, tak kisah lambat guna posdaftar.


Oh ya, pembelian 2 helai keatas, aku bagi FREE POSTAGE. Apa lagi, berminat, sila inform aku secepat mungkin. Kalau boleh nak clearkan semuanya sekali. 


Nak view gambar dengan lebih mudah, boleh jenguk di page aku Nurul Yui Collection. Lebih pantas aku balas =__=



ENTRY BARU SCROLL BAWAH




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

Shakira Pathi said...

cantiknye tudung-tudung tu semua. tapi duit tak masyuk lagi nak beli :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah harga turun lai lai lai hehehe

Cik Nur said...

harga runtuh ni...
siapa cepat dia dapatt.. :)

najihahfara said...

sy x reti nak pakai huhu

teratak hati said...

Promosi clearence ni..bagus2..murah..

azizah :) said...

harga runtuh ni..menarik! kalau kat semenanjung dh lama jijah beli gan yui.. nak beli online ni payah.. tak sampai brg kat rumah..

محمد رازيق said...

ni boleh promote kat kakak ipar ni. hehe

shar90 said...

bbuat hntaran kawen blh gak ni kan... hee xD

shar90 said...

bbuat hntaran kawen blh gak ni kan... hee xD

Shida Radzuan said...

wahh murah2 hehe mega sale nih hehee :D

Che Rosliza Che Mat said...

beli2....tgh sale nie hihihi

aReLaN said...

hohoho...nice.moga maju bisnes ye. :)

ros_reeza said...

Yui buat sale ye :)

ayut said...

wow..ada clearence stok.... :)

Rara Nasiha said...

cantik tudung-tudung awak. kita baru tengok tadi :)

IntaNBerliaN said...

harga rntuh nih.. :-)

profmie said...

rjinnya dia berniaga..bgus2 jual tdung

Eza Faezah said...

bestnya dah murah, Eza pulak yg takda duit.. :(