tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, January 26, 2013

Bilik kosong di Seksyen 7 Shah Alam | RM 128.50

Meh aku just nak inform maklumat yang aku dapat. Kepada yang mencari bilik di area Seksyen 7 Shah Alam, bolehlah contact Nor Azian. Harga macam berbaloi sungguh. Tapi apa-apa pertanyaan lebih baik terus contact okay.


Macam mana nak dapatkan entry kat atas? Okay, nampak kan belah kanan " Cheese di sini " , masukkan tajuk entry aku di ruangan SEARCH iaitu Iklan bilik untuk disewa kemasukan Ogos 2012. Nanti boleh terus ke link Nor Azian. Kalau malas, klik aje link yang aku letak okay.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Che Rosliza Che Mat said...

murah tue....

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, agak murah la jugak tu.. :D

nanieybarnieylurviey said...

Wahh murah tuu... :) bgus bgi sesapa tg tgh cri bilik :)

Tihara said...

bagus jugak info utk kawan2 yg cari rumah sewa :)

combi said...

murah kot..huhu

Cik Nur said...

Murah kan..!
Bukan senang nak dapat harga tu...

Shida Radzuan said...

siapa nk blh sewa :)

MaYa MustWany said...

murah tuh...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nanti mesti ada yg nak sewa tu

azizah :) said...

bilik yer? murahnya...

نورعيم said...

baagus! dah mcm ruang iklan dah. hihi.

kalau area Kota Bharu xde ke? huhu.

nanakimie said...

mesti seronok org yg nak sewa tu nati,murah pun murah,hee:)

ayut said...

bgus ni..sesiapa yg mencarik blhla..3 kosong kot tu..

IntaNBerliaN said...

sewa bilik je 100++ yer

Mrs Velentine said...

tolong2 kawan