tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 14, 2013

[4] Yui jawab apa anda tanya

Entry permulaan di hari Isnin haruslah untuk menjawab pertanyaan yang ada dalam entry [4] Anda tanya Yui jawab


Cik Nur : Sehari berapa byk blog yg yui wajib BW? 
Yui : Yang WAJIB haruslah update dari bloglist. Lepas itu yang mana datang komen. Bukan apa, dashboard yui KERAP masalah maka itu sahajalah inisiatif yang ada. If dashboard ok, yui terjah aja. Selalunya lebih 30 blog sehari, tak kira plak =__=

Yousuf : Apa khabar? 
purata sehari berapa ramai yang jenguk blog yui ni ek?
Dah berapa kali dapat cek dari nuffnang?
Yui : Alhamdulillah sihat. Berapa ramai ea, kalau check kat Nuffnang, uv dalam 300+. Baru sekali cashout Nuffnang. InsyaALLAH hujung bulan nak buat lagi kalau takde masalah.

Mimie : Dah berapa ramai blogger yang Yui dah jumpa?
Yui : Kalau ahli keluarga Blogger Perak dah ramai jumpa. Yui pun pernah jumpa kak Intan Berlian, Ratu pecut Jijah, Hanis Zuber, kak Eintan dan semalam baru jumpa Ika Rongok.

Cekbolat : Boleh senaraikan sifat lelaki yang diblacklist dalam hati yui ?
Yui : Wah, kelassss soalan. Jujur yui tak suka lelaki panas baran dan cemburu buta tuli! Perokok tegar pun tak minat. Moga bakal suami yui TIADA sifat macam ini. Amiiin.


Itu sahaja soalan untuk sesi keempat. If takde halangan, InsyaALLAH diteruskan Sabtu ini pula. Terima kasih kepada yang bertanya dan moga anda puas hati dengan jawapanku.


UPDATE :
Cinta Misterikenapa buat soal jwb ni?
Yui : Salah satunya sebab yui takde idea nak buat entry apa. Tapi motif utama nak bagi peluang kepada mereka yang sudi bertanya. Itu sahaja. =__=


# Update selepas ini, berjumpa blogger Cik Ika Rongok.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

Kesuma Angsana said...

amboi rajinnyer jawab !

Cik Anita said...

eh boleh tanya2 eh...alamak ketinggalan zaman dah ni tak tau citer..hee

Tihara said...

ika keje kat ipoh kan baru tingat..

**nuff tak ok semula yui nape tah..ticket pun meke tak jawab..
bior je lah :)

ayut said...

:) suke soalan brape byk BW tu..hahaha..tak tfikir soalan tu la plak sblm ni...

ieda said...

wahh dik banyak tuu 30 buah blog uhuhu x leh lah akak challenge ;)

are_lin@yu said...

heehehe byk soklan ni..hihi..beznya dh jmpa cik rongoks nk jmpa jgk.hehe

MaYa MustWany said...

wahhh kelas gitueee

eima said...

yui pesal pesal dah lama tak dgr cite pasal shapit ...hehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnya soalan2 tu.. nak tanya jugak la lepas nie.. heee :D

azizah :) said...

dah terjawab pon soalan2 mereka tu..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

30buah blog sehari laju yer yui bw hehehe

combi said...

erk...spanjang berbog xpnh lg jumpa rakan2 bloggies dpn2

Cik Nur said...

bila nak datang jumpa nur pula ni..?
hihhihi

Mrs Velentine said...

wah pertanyaan yg menariklah..terlepas lagi sesi ni

Myra Jay said...

Terjawab persoalan..

Ok gak sesi soal jawab ni :D

Mimie said...

sudah terjawab soalan daku

Cinta Misteri said...

Hadoiiii rajinnya bersoal jwb. CiM belum sda kesempatan nk wat mcm ni. Normally bw smpi ngomen 2-3 n3. Hehrhe...inikn nk jwb pantun

Che Rosliza Che Mat said...

rajin betul yui jawab soalan hihihi

Fieda Rafli said...

30 sehari..??dgn line yg selalu semput ni kak fieda nk habiskan 30 sehari tu mmg berpeluh peluh la..

IntaNBerliaN said...

byk yui bw... tingat akak dulu2 sblm ada aqilah... setiap hr mmg byklah akak bw.. lbh dr 50 blog... tp sejak ada ank kecik ni... 5 blog sehari pun blm tentu.. hihii

shidaR said...

hahaaa..nice sedikit sebanyak boleh tahu perihal yui ni :)