tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, January 13, 2013

Earning CPUV Nuffnang menurun secara tiba-tiba

Ku ingatkan diri ini sahaja "terkena" rupanya ramai lagi blogger lain mengalami masalah yang sama apabila log ini ke Nuffnang. Check bahagian earning, amaun yang dilihat sebelumnya RM 20 dah jadi RM 10. 50% cut! Kih kih.


Bukan lawak tapi dok fikir mungkin ada masalah sistem. Okay, think positive yui! Hope earning kembali kepada asal sebab cadanganku hujung bulan ini nak cashout. Moga semua dipermudahkan. Amiiin.


# Seperti ada seorang member tak jadi nak join cuti-cuti bulan 4 walau dah beli tiket. Sedihnya.

# InsyaALLAH dalam 2.30 petang nak jumpa seorang lagi blogger. Eksited!

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Mrs Mikko said...

kdg2 mmg mcm tu kaaaann...
waaaa, bestnya jumpa-jumpa blogger

laskar pelangi said...

kita pun rasa system ada problem..huhu =,=

Tihara said...

la turun lagi ke yui..
hopes semua ok..rasanya dia upgrade kut..
bestnye cuti2 yui :)

Kniedaz said...

seronoknya dah boleh cashout..hhe

Myra Jay said...

Sama ngan akak 2-3 ari lepas earning kurang, lepas tu ok dah..

Server error kot :D

Shakira Pathi said...

sabar jea la eyh nusha.nanti oke balik la kot sistem tuu :)

Cik Nur said...

rasanya dah ok kan earning nuffnang ni...

cuba yui tgk...

syiela said...

akak tak cek lg.. da less 50% juga ke tak...

bestnya dapat jumpa geng blogger

^^eKaTiKaH^^ said...

nuffnang nuffnang. banyak pulak masalahnye..

wah, gumpe blogger mane tu kak? hehe

Nadia Johari said...

nad pun dpt cpc je..cpuv xde pun lagi..=)..mayb de mslh kot

IntaNBerliaN said...

dah ok kan skrg :)

محمد رازيق said...

wah turun ke yui? huhu. tak apa. nnti naik balik tu. hehe

faridah nazurah said...

system tgh down je tu

sea_lavender said...

wah rajin betul jmpe teman2 blogger ~~

Kesuma Angsana said...

dah back to normal kan !

ayut said...

ni cut 50% smpana raya cina ke hape...adehhh...nmpk gak eca ada mention turun earning..nuff problem kot...

are_lin@yu said...

eh jd gtu ka dear..trslap kot kan

azizah :) said...

sekarang dah ok kan.. syukur la..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

system dorang gelong kot yui

ieda said...

sistem tuuu
bikin suspen je kan dik ..

nak cek lah ekek ;p)

Aty_Fared said...

Tak cek pon...mcmane ly jd camtu pulak..hurrmm..

Mrs Velentine said...

earning BE macam tak bergerak2 kan..padahal baru dua 3 hari dpt BE

Cinta Misteri said...

Haaa..boleh mcm itu kaaa? Rasanya CiM tkda pengalaman nie. Nuffnang melayam CiM baik stakat ni. Hehehe...bodeks nuffnang lebih skit.

Che Rosliza Che Mat said...

ramai betul orang menurun nuffang...

Fieda Rafli said...

semua dh ok kan..

shidaR said...

myb la tp smpai 50% mcm byk jerhh huhuhu...

nanieybarnieylurviey said...

Da ok da kan?? Nani hampir pengsan tgk kehilangan separuh BE