tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 07, 2013

Shawl Halfmoon Berbunga Manik & Bawal Manik

Sebenarnya dah diupdate di page Nurul Yui Collection dan juga blogshop daku. Stok sangat terhad sebab aku ambil sikit sahaja. Kira ready stock. Tak perlu nak tunggu lama-lama.


- ini adalah shawl halfmoon -


Untuk gambar setiap warna, termasuk size dan harga, boleh trus rujuk { sini }. Jangan malas-malas ya. Harga lebih murah dari yang biasa. Baru upload pagi tadi dan alhamdulillah ada yang dah booking. Nak tengok status, boleh tersu ke page atau blogshop.


- contoh dariku -


Untuk gambar tudung bawal pon ada. Rajinkan jemari anda untuk view ya jika berminat. Mesej terus itu lebih baik.


# Siapa bayar dulu, dia didahulukan =__=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

menarikkan..ayu prnh bli satu kt ofis aritu..

Anum said...

cantik

Cik Nur said...

cantikkk...!

Yui mmg jual tudung halfmoon je eh...

Myra Jay said...

Akak ada dapat hadiah shawl ni, blom try pakai lagi, kalau ok best akak beli dari Yui ye ;D

Mrs Velentine said...

x pandai nak bershawl..hehe..tp nnt kalau berminat PM yui

Tihara said...

cantik jugak yui :)

najihahfara said...

x reti nak pakai huhu

azizah :) said...

cantik yui..

ct kektus said...

canteks. tapi kain ni macam jarang sikit je. ea ? ;)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cantik-cantik semuanya.. ^^,

shidaR said...

shida pun xpenah cuba..kalo bkenan blh lah terjah yui jer..

fieda said...

cantik shawl ni..bermanik manik..

ros_reeza said...

cantik.. tapi Ros ni tak pandai nak bershawl :(

IntaNBerliaN said...

akak ada dpt hadiah tp xreti guna lg.. hihii

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik la...tp ngan muka akak tataw sesuai ker tak hehe