tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, January 16, 2013

Tembak hidupan laut

Oh, bunyi nampak seperti kejam untuk tembak hidupan laut tapi ketahuilah kebenarannya iaitu aku hanya main game sahaja. Bila bosan melanda diri dan bila kurasakan tab cubemalaysia yang kubeli seperti tidak digunakan, maka main game jelah akhirnya.




Siyes aku jarang nak main game. Pasal rebat RM 200, aku tak sure hp mana yang boleh or tidak. Nanti nak minta cadanganlah dari korang suggest mana yang okay. Itupon kalau aku nak beli lah. Dalam hati masih sayang lagi hp lama walau dapat free. Hahahaha!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Shakira Pathi said...

dapat rebat 200, bestnye :) cuba surf internet,nanti ade la list fon yg boleh dapat tu

profmie said...

wow..dh gne ae rebat RM200 tu,..sy pun nk gne jg lah.hehee

najihahfara said...

certain fon je yg boleh..
sy x mohon pun lagi

nn lylyn said...

sama =) sy pn xtau nk bli hp mne?

Eza Boom Boom :) said...

eza pun nak guna rebat tu. tapi, hp masih elok je. lambat sikit la nak beli. hee.. ;)

nak cadang yui guna, samsung galaxy note. muehmueh ;)

Cik Nur said...

hehehe..game rupanya..
ingtkan betul2 tadi..hihihih.. :)

permatabiru said...

xambik pun rebat tu..kena ikat kontrak pasang line dgn diaorg nanti..nak suggest pakai samsung la..the lates samsung s advance 1k...

Mrs Velentine said...

x mohon juga sebab kena ikat setahun guna line

Nadia Johari said...

x mohon pun rebat tu..hehe

Puan Ira said...

xamik pun...nnti kena pakai line

Cho Zila said...

oooo untung oran mudani... kalau ada berkenan bolehler...

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnya kak yui dapat rebat rm200.. beli je.. hehe

diana said...

ramai yang ambik rebat tu sebab syarat nya pelik la,..

Liza Licha said...

iphone 5 yui.. hehe :)

Rara Nasiha said...

sayang hp lama sebab hp tu la yang berbakti pada kita dulu kan? :)

iAmCekbolat said...

game ikan . buat pancing2 tu best . haha

combi said...

cam best aje..hoho

Mimie said...

game ape nih yui?

Lyaa Suriany said...

kalau kite main game ke laut la gamak nya

IntaNBerliaN said...

mcm best je game ni

J.Syazwana said...

nak ipad !
hahahaha

ayut said...

tpon ayut ni rosak pon mcm nk apply..tp mcm mlas..huhuhu

nanieybarnieylurviey said...

Hehe.. Kadang ble da ada xthu lak nk buat apa. Ble xde nk beli :p

Aishah Jahirah said...

masih fikir pro n kontra rebat ni...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalau betul tembak hidupan laut yg betol mmg zalim la yui kahkahkahkah

Shida Radzuan said...

ikut yui la hehee :D