tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 22, 2013

Pemenang GA Januari 2013 Nurul Yui ialah

Seperti yang ku janjikan 22/01/2013 akan ku umumkan siapakah pemenang bagi GA pertama untuk tahun 2013 iaitu GA Januari 2013 Nurul Yui. Senarai peserta boleh lihat { sini }. 


Setelah membaca dialog yang mereka reka berkali-kali maka dengan ini hanya satu dialog yang buat hatiku sangat tercuit semua best tau!  iaitu dari peserta nombor 4. Tahniah kepada beliau! Kepada yang lain, jangan sedih tau, insyaALLAH bulan depan ada lagi.


Terima kasih kerana sokong dan sudi sertai. Kepada pemenang, sila emel dalam masa 24jam ke fashanusha@gmail.com maklumat seperti nama penuh, alamat dan nombor telefon untuk proses pengeposan. Pengeposan dilakukan pada hari Sabtu 26/01/2013 seperti yang dijanjikan.


# Gambar gath Perak akan ku update setelah mereka update di group ya





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Anum said...

tahniah

KY said...

walaupun akk tak join, tak apa, akk nak ucapkan tahniah pada pemenangnya

Qarr Jalil said...

tahniah kepada pemenang :)

ayut said...

tahniahhh!!terjah dialog dia jap... ^^

AyueJean said...

Ehhh.... Macam tak sangka je ni....
Hehehhehehe...

Pink Lavender said...

wahh..tahniah la...
lm xjoin GA laa

butterfly said...

tahniah

diana said...

TAK SEMPAT NAK JOIN SEBAB SIBUK NAK BALIK KAMPUNG..

zila manaf said...

tahniah nohhh...wahh blogger perak gath msti gempak selalu

Mimi Azirah said...

tahniah kpd pemenang

are_lin@yu said...

tahniah kepada pemenang ;)

ros_reeza said...

tahniah ye untuk pemenang :)

Mrs Lurve said...

xsmpt nak join GA yui nie..

Mimie Najib said...

tahniah.. :)

Mrs Velentine said...

tahniah

Fieda Rafli said...

tahniah..

Tihara said...

congrats to all :)

nanieybarnieylurviey said...

Tahniah yg menang

Shida Radzuan said...

wahh tgu admin update dlu ke ekeke :)
nice semua org happy2 jer..

Cik Nur said...

Tahniah Ayueee...!

Sally Yatiey said...

Tahniah2 ;D

IntaNBerliaN said...

tahniah utk pemenang :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahnia kepada pemenang :-)

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah!!

azizah :) said...

tahniah pada pemenangnya :0