tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 31, 2013

Lambat benar rasanya

Misi aku setelah bercuti semalam nak bw sebanyak mungkin tapi entah kenapa loading macam siput khinzir la plak. Mood nak terjah melayang-layang aje rasa.


Kalau korang nampak aku terjah lambat, jangan marah tau. Aku usaha habis ni. Mungkin pc computer office ni ada problem sampai nak loading ambil masa yang lama. Itu belum lagi dengan nak layan korea aku kat Maaduu


Oh ya, stok untuk Felinna Vitamin C plus Pure Collagen dah habis. Hanya ada Felinna Inchloss Lotion padaku itupun tak seberapa. Cepat habisnya! Alhamdulillah.

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

ros_reeza said...

wah ramai yang gunaFellina ni kan :)

Anum said...

x marah

diana said...

sama la...lambat je..

ayut said...

:) sabar jela...internet nk cuti raya cina jgk kot..hihihi..
cpt brg abis...petanda bek :) alhamdulillah

AyueJean said...

Berat sangat kot pc tu...
hehheheh....

Fieda Rafli said...

intenet mmg slow sgguh la..nak2 guna berukband ni..

Nisa Greennnpanda said...

bgusnye..
yui jual ape2 msti laku je.. ^_^

Nadia Johari said...

tau xpe..klo line mcm siput..dah nazak..almt nk blogwalking pun payah

Cik Nur said...

itulah, line tenet srakang mmg lembab..
xtahulah kenapa...geram jee..!

IntaNBerliaN said...

mmg slow tenet.. xpasti nape.. samada line dia or camne

Cinta Misteri said...

hahaha....ank CiM panggil 'itu', siput piglet. tau tk cartoon piglet dlm winney d pooh

azizah :) said...

samalah line jijah yui..loading slow giler..huhuhu

Alhamdulilah makin maju bisness yui :)

nanieybarnieylurviey said...

Hot item mmg cpt abis
Nani pun mcm susah je nk bw kelmarin tenet slow gile. Grrr

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a tenet slow skang ni kan..ntah naper

Myra Jay said...

Alhamdulillah, moga terus sukses berbisnes ye Yui :D