tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 29, 2013

Cuti yang ada dimanfaatkan dengan craft

Alhamdulillah, cuti 3 hari ku manfaatkan sepenuhnya dengan siapkan order kali kedua dari insan yang sama. Tq dear. Kali ini 2 bantal perhiasan. Khas untuk suami tercinta. Olololo, sweet sangat!




Ini bahagian depan. Bahagian belakang, pada yang nak tengok boleh terus ke blogshop atau page aku Nurul Yui Collection. Detail semua ada di situ. Terima kasih kepada yang order dan juga bakal order. Kihkih. Bajet macam ada! Haha.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

21 dak comei sayang YUI:

AyueJean said...

Comel....
Insyaallah ada yang order tu... =D

^^eKaTiKaH^^ said...

cantik + comel. hehe.. insyaAllah mesti ade punya yg nak tempah lagi ^^,

ros_reeza said...

kreatif la Yui ni.. Mesti ada yang tempah lagi ni..

Cho Zila said...

mesti der punya...

Che Rosliza Che Mat said...

comel...rajin betul yui..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sgt cute yui..menyerlah plak tu kaler dia..suka akak tgk

Kniedaz said...

cantikla...insha Allah ada rezeki ^_^

Mrs Lurve said...

cantikla..pandaila yui wat

Mimi Azirah said...

comelnye

Mimi Azirah said...

comel mcm yui jugak

KY said...

cuti y bermanfaat heee
cantik

Tihara said...

insha Allah ada, makin kemas buatan yui.. :)

SarahSyafiq said...

bisnes da makin maju nih.bagus2.

ayut said...

utk suami tercinta gitu...tomeyyy ^^

azizah :) said...

murah rezeki yui..moga bisnes terus success :)

Cik Nur said...

comelnyaaa..!

IntaNBerliaN said...

cantiklah :-)

Shida Radzuan said...

nice .hehee cun :)

Eza Faezah said...

sweet gak bagi hadiah bantal kan.. heheheee..

Mrs Velentine said...

kreatifnya..

نورعيم said...

cantik!

makin murah rezeki eh. ramai yg tempah tu.