tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, January 18, 2013

Gathering awal tahun 2013 Blogger Perak

InsyaALLAH jika tiada halangan dan ada jodoh, aku akan turut serta menghadirkan diri ke gathering awal tahun 2013 Blogger Perak. Dah bayar, insyaALLAH pergi punya. Kih kih. Lagipun nak jumpa "family" Blogger Perak yang memang peramah!




Lokasi : Teluk Senangin
Tarikh : 19/01/2013 - 20/01/2013


Doakan semua berjalan lancar ya. Aku maybe lewat datang sebab nak settlekan pengeposan dan tunggu abah balik dari Pahang, dia yang akan hantar aku nanti. Anak abah katakan. Hahahaha.


# Ai pemalu. Wink wink!


Harini last submit ya =__=





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

20 dak comei sayang YUI:

Anum said...

kalau dekat comfirm anum pg

Che Rosliza Che Mat said...

seronoknya ada gathering perak hihihi

Budak Kampung said...

ala nuyui..iman xtau pon.nak gak join.

Mrs Lurve said...

wah..best!

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, best la kak.. hehe.. blogger negeri lain boleh join tak? hehe

ayut said...

i pemalu tooo...hik3x :p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah ada gathering perak...best tu..mesti meriah kan

Puan Ira said...

bestnya join gathering nie..kak ira teringin tp malu nak join..xdew geng

Cho Zila said...

akak asal dari perak leh kata blogger perak tak yui..

Saya Disini said...

bestnye

Eza Faezah said...

bestnyaa... heee. kat sini macam takda perjumpaan blogger je.. huhu.

Nurfarizan said...

Hai Yui.
Jumpe kat sane nanti. ^_^

Bro Aim said...

wah..semangat post awal2... kepada semua reader blog yui.. kami di blogger perak menerima blogger atau sahabat handai blogger yang mempunyai kaitan dengan negeri perak seperti bekerja di perak,study, kampung halaman atau apa saja yang berkaitan dengan negeri perak. segala maklumat boleh diketahui di www.bloggerperak.com

are_lin@yu said...

wahh beznya bla kta nk jmp ni..hhehe

Cik Nur said...

selamat bergathering ya yui..!

Mimi Azirah said...

bestnye

nanieybarnieylurviey said...

Wah bestnye.. Have fun and selamat mengeratkan hbgn silaturrahim

Myra Jay said...

Best gather sesama rakan blogger, kenangan indah pastinya :D

Shida Radzuan said...

xsabar nk tgu dear cerita hehee..pgalaman..shida dah lama dgn blogger perak pon xsempat lg nk join mna2 event..

IntaNBerliaN said...

bestnya jumpa2 camni :-)