tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 08, 2013

Pertama kali berwarna macam ini!

Aku mengaku aku tak pandai nak berfesyen bagai. Kalau orang lain dah 5 km ke depan, aku baru nak start. Kih kih. Tapi hari jumaat lepas, entah macam mana aku terberkenan dengan seluar warna macam itu + harganya hanya RM 30!




Baju tu memang dah lama beli. Selalu pakai dengan jeans. Kali ini dengan berani cuba combine kaler begitu. Oh, agak nebes! Takut tak ngam kaler macam itu.


- mak malu2 meowww -


Korang rasa aku sesuaike pakai kaler combine combine ini? Ke nampak pelik dik non? Hahaha.


# Gambar Ahad lepas, time hantar adik lelakiku ke sekolahnya di PD.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

34 dak comei sayang YUI:

Anum said...

anum suka tengok
nampak ceria

Amalina Ali said...

takde la yang peliknya. cantik. ok je. :)

izyantyPersonalTaste said...

ok je combine...trend skrg combine colour kontra baru nampak ceria he3..cantik ..

Myra Jay said...

Ok je Yui cantik, sebab matching ngan tudung :)

Akak kadang2 buat percubaan berani jugak :D

diana said...

orang lawa pakai apa pun lawa..:)

Puan Ira said...

cantik...kat mana yui beli seluar..

eima said...

color block ai like it tp takut...hihi

ok la tu dik oi comeyu hape ....

aku penah seklai try color block ni boss terkujat tp ckp ai tantek ..hihihi

AnneRaini said...

ok2 akak suka..lepas ni beli warna yg lebih berani ye mcm merah ke oren ke..hehe

beta kupu said...

Cun je! =)

Rapunzeel Cikilolo said...

sekarang kaler dah block. ape-ape pun boleh :)

^^eKaTiKaH^^ said...

ok je kak... sesuai :D

Nyue said...

jgn takut yui...mmg cantik heheh....huhu...


nyue mmg suka seluar kaler2 ni...heheheh...biarpun susah nk matcing..hehee

ayut said...

bile color2x nampak more fresh...ok yui.still blh diterima wane yer..taknak try pink ke yui...kehkeh3x...gurau2x pagi ye yui.. :)

nanakimie said...

comei je:)

Cik Muda said...

ok je....

sekarang ni kan fesyen colour combination mcm tu....

ros_reeza said...

cantiklah.. sekarangkan fesyen colour blocking,,.. hihi.. Ros pun suka tau.. kadang tu, baju oren, tudung purle.. cantik tau :) hihi

baby lydia said...

trend lah skg syg oi..cntik wat...
blocking kalering >3

Cik Nur said...

sekarang fesyen mcm ni..block kaler..!

pink biru pun cun jugak.. :)

tp tgk yui. ok je... cun. :)

ct kektus said...

elok je. warna matching. :D

IntaNBerliaN said...

ok je... kalu yui pakai tudung warna len pun ok je... sbb trend terkini colour blocking

red jambu said...

eh xde pelik pon.. sesuai sangat.. zaman sekarang orang dah x pndang dah. yang penting cantik bagi diri sendiri. yuhuw..

Umie Artoqiemie said...

saya suka kalo orang suka bermain dengan warna. yeah yeah. nampak ceria :D

Mimie said...

akak suke dik...kire nih kaler2 block..nmpk cute je

nanieybarnieylurviey said...

Setuju ngn kata kak ina. Trend colorblocking so ok la.. Nani suke :) xplik pun.. :) cme kte yg xbiasa ni nmpk plik ble pakai :)

shidaR said...

selagi ssuai dgn mana2 kaler..xde hal lah yui..kena berani cuba baru tau ssuai ke dak heheee :)

najihahfara said...

even tengah trend sy tetap x bape gemar keluar ikut pakai sesuka hati je warna unless klau dah mls sangat hehe

Tihara said...

lawa sebab nak sama dengan tudung :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kaler blocking yui...cantik!

Nadia Johari said...

ok je..lawa..matching sgt2..

::CIK LYNN:: said...

kadang2 tengok model pkai mcm2, nmpak kena je...tp tkot nk try sendri...huhu

ok je yui pkai tu...mybe sbb kaler sluar sma dgn tdung...

azizah :) said...

sekarang trend combine warna la yui..takdenya pelik..if selesa ok je :) lagipon tudung gan seluar sama warna..hee

shera haifa said...

ok je combination tu.. sy pernah pakai gak biru ngan kuning..:)

Atifah Zulkifle said...

comel kak ;) sesuai sangat <3

eintan nurfuzie said...

ala2 model yg slalu peragakan baju, sluar, beg tgn bershawl dan spek itam besar punya.. ehehhe