tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, January 06, 2013

Harga normal untuk produk Felinna Beauty

Promosi set Felinna Beauty dah tamat ya 31/12/2012. Maka bila dah tahun 2013, harga kembali kepada asal. Harga juga terdapat pada botol Inchloss dan kotak Vitamin C. Maka tidak patut ada harga kurang atau lebih dari itu ( melainkan belian yang banyak ).




Harga untuk setiap produk Felinna Beauty



1) Inchloss Lotion
RM 75 ( SM )
RM 80 ( S/S )



2) Vitamin C plus Pure collagen ( 30 kapsul )
RM 85 ( SM )
RM 90 ( S/S )



Hanya perlu tambah RM 6 ( S/M ) dan RM 8 ( S/S ) untuk kos poslaju. Sebarang pertanyaan boleh mesej aku terus seperti dalam gambar. Kepada yang dah beli dengan aku, good luck ya =__=


Ikut apa yang disarankan. InsyaALLAH akan ku update antara persoalan yang sering ditanya pelanggan. Nantikan ya.


Pengalaman yui sendiri menggunakannya { entry }
Keistimewaan Felinna Beauty Inchloss Lotion { entry }



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah bisnes women la dia heh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Yui..Apa kabar?Selamat menyambut tahun baru 2013..br nk ucap....setelah dpt rentak kembali berblog (^_^)

azizah :) said...

terbaik la yui! moga bisnes makin success :)

ros_reeza said...

Kakak Ros dah cuba produk ni. Dia kata ok :-)

Rapunzeel Cikilolo said...

minta update keberkesanan ye...

Tihara said...

nice tapi lom tergerak hati lagi nak mencuba..good luck untuk kawan2 :)

IntaNBerliaN said...

a'aa kan, harga dah tulis kat botol n kotak

Cik Nur said...

belum pernah cuba lagi...
nanti kalau nak cuba boleh cari yui.. :)

Eca Dwinky Asha said...

mahal juga eh..skrg yui da kurang brapa ne?..eca ingt klu da keja nnti,nak try fellina lak...main sapu2 ne rajin sikit..tang makan2 ubat tu yg payah.hahaha

baby lydia said...

mmber dya pn de mkn vit c felina nih..bagus katanya..sebab pimples dia semakin hari,semakin susut..dlm de brp biji iyer dear?

baby lydia said...

mmber dya pn de mkn vit c felina nih..bagus katanya..sebab pimples dia semakin hari,semakin susut..dlm de brp biji iyer dear?

shidaR said...

nice yui :)

fieda said...

kak fieda tgh mencuba kedua2 duanya..harap2 result pun baik nanti..

ayut said...

makin berkembang bisnes..alhamdulillah..ell the best ye yui :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak nk cuba jg tp lepas ni kot

Liza Licha said...

vitamin c dia ramai cakp best. tapi licha tak pernah cuba lagi la. hihi.. klik nuffnagn yui