tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, January 10, 2013

Yui dan shawl halfmoon berbunga manik

Wah, siap ber"dan" lagi tu. Maklum saja first time memiliki sendiri shawl halfmoon manik ini. Teruja sikit la nak pakai. Hahaha. 




Kepada yang berminat nak dapatkan shawl halfmoon berbunga manik, jangan segan silu view blogshop aku atau sebaiknya di page aku sendiri Nurul Yui Collection { kalau suka boleh LIKE }. Ada 3 warna dah ada cik empunya. Baki 3 helai lagi. Harga best!  =__=


# Sila abaikan wajah seperti bangun tidur itu



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

comey nya dia..hihi

MaYa MustWany said...

cantik n comel

Cik Nur said...

cantikk..!

Qienah said...

cantik shawl ni ye..:)

Cik Merah said...

lawa shawl ngan tuan shawl tuu. ;D

maszmadi said...

macam bulan nak mengambang... hehe

Myra Jay said...

Cantik...

Sesuai dengan Yui...

p/s: Ok nanti kalau nak roger akak ye :D

Sue Echan said...

sue x rasa konfiden nk pakai shwl moon ni sbb tak tau nk gayakan cmne.. hehe..

diana said...

orang comel macam ni tak pakai halfmoon pun lawa ..:)

diana said...

orang comel macam ni tak pakai halfmoon pun lawa ..:)

Mimie said...

cantikla yui

Cho Zila said...

nampak lainlah yui pakai gini...

faiq said...

hehe..nice2

deno said...

comelnyaaaa :)

Liza Licha said...

comel la half moon tuh

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cantik la kak.. simple but nice :D

nanieybarnieylurviey said...

Comey. Nani masih fail pakai tudung mcm ni :( yg ada manik2 kt kepala mmg fail

نورعيم said...

banyaknya manik2 ats kepala tu. kita xmnt manik2 ni. hihi.

Tihara said...

cantik manik-maniknya..nampak kemas je yui pakai :)

ayut said...

kecantikkan half moon perlu dirasa oleh tuan bdn sblm menjual...bru best nk promote..hihihi :)

IntaNBerliaN said...

cntik je yui pakai

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

yui comel :-)

shidaR said...

nice tudung tu tp xtau kena ke x ngn shida..