tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 23, 2012

Bantal craft I ♥ U

Bantal dari flannel ini aku dah buat lama. Mula-mula saja buat tapi bila teringat plak anvrsry kami, terus decide nak jadikan ia sebagai hadiah. Maka, terhasillah bantal half A4. Flannel lebih lembut dari polyfelt ya.




Di bahagian belakang aku just letak "4" sebagai tanda 4 tahun kenal. Just guna fabric paint. Senang kerja ^__^.




Sorry dear, dapat bagi itu ja dulu. Nanti kita shopping lain okay. 


nota kecik yui
Harini ada kenduri
belah sedara mara juga






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

16 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

jadi bantal busuk shapit la tu...hihi

Dylla Abas said...

sweet ^_^

azizah :) said...

yui ni kreatif.. bagi ape2 pon semuanya menjadik!

StuntWomanWho :) said...

lama lama jadi bantal bucuk . huhuh

Cik Purple said...

amboiiii.. so suweettt.. hahaha

Misz Mieza said...

Buat adiah untuk anak buah ok gak ni.. Wat bantal musyukk.. Cute! ^_^

chemay said...

comel!
nnti nak order kat yui la bila chemay dah ada boiprenggg.
hihi
:P

Yumida said...

bantal bucuk..nice!

Noraim said...

tu pun dah cukup, janji ade hadiah. hehe.

IntaNBerliaN said...

lps ni, si dia akn bwk bntal tu g mana2 je la... hihi

zulhilmi tempoyak said...

buat ke bli ni..??

nice jjugak..

steffany daph said...

buat sendiri ke ni? kaler kuning lagi.:D

nanakimie said...

hee,comelje..tecik2 pun:)

Che Rosliza Che mat said...

hihihi..dah jadik bantal busuk tecik..cute sangat2..

shida'R said...

sure hari2 tdo dgn bntal tu heheee ^_^

wan niahix said...

cermin tu kaboq... hahaha...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-