tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 21, 2012

Kenapa tak boleh login Nuffnang?



Dear Nuffnang,


Sudah beberapa hari aku cuba untuk log ini tapi hampa. Ku cuba positifkan fikiran dengan menganggap mungkin sistem kau bermasalah. Tapi hingga ke hari ini, rasanya lebih dari 3 hari. Asyik perkara yang sama muncul. Kau katakan aku bukan ahli Nuffnang!


Oh! Kecewanya hati ini. Aku setia menanti. Baru teruja nak cashout kali pertama tapi hampa yang kau berikan. Please. Kau katakan padaku itu hanya kesilapan teknikal. Aku sabar menanti jawapan dari kau Nuffnang.


Ikhlas,

Nurul Yui



# Sedih aku kau wat macam ini. Moga ada sinar yang hadir mengubati duka ini. Waaaaa!






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

29 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

sabar ye yui..mungkin ada problem tu..

fieda said...

kak fieda pun kena gak yui gini..aritu 2 hari asyik tak blh log in..ingatkan kena reject dah..tgk2 arini dh boleh masuk..sabar ye..nanti blh la tu..

dhia adawiyah said...

a'ah ! kenpa ek ? Wieya pun sama jugak !. tak boleh nak log in .

Cik Muda said...

yui, dia update acc yui kot.... semakin banyak la tu...huhuhuh~ beshnyewww....beshnyeww....

izyantyPersonalTaste said...

sama lah tak leh login gak..

nanakimie said...

nana pun xboleh,2ari try xleh...hari ni xtry lg..majuk la konon xnak try da..heee...

ayut said...

plak dh..same mcm cik puan azizah kes ye ni kot.mm..mgkn ada problem tu..sabar tunggu jawapan yer..nnt mesti ok tu :)

Mummy GreenyHouse said...

oo..ramai yg x boleh log in baru2 ni..
sabar2..nnt try lg ea..

Anum said...

anum pun pernah kena
tapi kejap je

are_lin@yu said...

sabar dear..nuff tgh dok kira duit kot..hihi

Tihara said...

akaknye tadi pn tetiba dia suh sign in semula..alhamdulillah boleh..takut lak nak sign out masa ni..takut takleh lak nt..papehal jgn risau eks..insya Allah semuanya ok :)

Masz Sidek said...

huhuhu... sabar ye yui... moga masalah ni dpt di atasi dgn segera...

eima said...

nuffnang tukar rupe tang analisis tu .... pelik benar aku tgk tak comey

Wanieys said...

sabar yui maybe ada mslh teknikal tu

Nyue said...

yui, sabar k..mayb ad masalah tuu

Si Cadburry said...

Sabar ye Kak Yui. Qila pon penah kene mcm nie.

chemija said...

xpe2, malam kunk cube lagi okay kak yui ^^

iizza said...

pulak..kenapa eh xleh nk buka tu..

profmie said...

perkara yg sama turut berlaku pd sy jg..
geram asenya..pdhal sblumni bleh je..bru je nk cek cash kt nuffnang ade bpe..tp semlm buka dh xbleh...=(

shida'R said...

sabar yui..myb system down tu..smlm shida pun xdpt buka pastu ok dah..nnt cuba lg yer..

shera haifa said...

keadaan nie brlaku mngkin sbb office nuff dah bertukar.. so dye punya system lari kot..
nk tahu lbh lanjut mmg kene tngu balas dr mereka laa

Noraim said...

line prob kot kak.

sabar ye :)

cikwahidaidris said...

ce try ag. hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhuhu moon pon xleh login guna galaxy tab.....


Tapi try login guna pc okey je plak...huhuhuhu

Aishah Jahirah said...

dah okey ke yui?xpenah kena lagi...jangan la kena.

IntaNBerliaN said...

dh ok lum??..

akak biasa guna mozilla bla nk login.. kalu xdpt or ada prob, akak tukar login guna chrome plak... br ok.. hihii

Cik Purple said...

laa.. nape kak yui? so skg dah oke ker?

aTy _faRed~ said...

eerrrr....jarang bukak...

wan niahix said...

sabar ye... jom nyanyi anak kampung dulu... hehe...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-