tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 02, 2012

ORDER : Keychain felt craft LOVE



Order dari rakan sejawatan di Johor
 dah pos tapi tak selamat sampai lagi ni
Muahahaha!


Sajela tu kan! Pang laju orang pos baru tau
Comel tak?
muntah pink!
Hihihi


Nak try dalam bidang craft?
Korang leh cuba set starter kits jimat dari daku okay
Berbaloi-baloi ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak lama lagi sampai la tu ;)

Tihara said...

yang bunga belakang tu gubah seniri jugak eks..lawa jugak :)

Tihara said...

yang bunga belakang tu gubah seniri jugak eks..lawa jugak :)

Pondok Usang said...

waahh... comey.. nak la oder jugak..

Noraim said...

nk bg utk pasangan yui ke? hikhik.

ayut said...

ala-ala utk pasangan gitu :)
hihihi..comel2x..jgn muntah pink yer

fiQRa said...

comel betul. semua kraf yg yui design, semua comel2 tau. geram tgk ;)

IntaNBerliaN said...

cantik.. kreatif sungguhb + rajin sungguh :-)

azizah :) said...

memang comey syg.. yui kan mmg kreatif.. buat ape pon semua jadi :)

::CIK LYNN:: said...

comelnya...;) klu felt putih tu tkar ngn base wrna lg glap, mst mnonjol word tu..=)

shida'R said...

tgan ni tak berseni la yui huhuhu~ xmcm yui..hehee

anitadiana said...

cantik lah tu yui..romantiknya org yg order tu...

Che Rosliza Che mat said...

Rajin betul yui ambik tempahan...cantik...