tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 11, 2012

Tak sangka sungguh!

Serious tak sangka okay! Apa yang tak sangka ni dik nok? Aku tak sangka ramai yang sudi nak join bloglist cheese-cheese tersebut. Semalam aku publish dan harini "terpaksa" aku tutup secara rasmi. Nanti tak terkejar aku singgah. Muahaha!


- kucing comel terkejut -


TQ kepada mereka yang sertai. Hari ini aku akan masukkan dan terjah korang satu persatu ea. Moga akan terbina ukhwah sesama kita ya. Amiiin. Oh ya, BE ke-6 dah melabuhkan tirai dengan rezeki ketiga tertinggi setakat ini RM 20.86. Syukur alhamdulillah.


nota kecik yui
Ada bercadang nak wat GA nanti
yang pasti ada hadiah
Lama dah tak wat ^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

DeltaCharlie said...

I'm hoping that I'm the one among the chosen. Hihi ^.^

eima said...

wahhhh byk tu RM20++ tak penah dpt lagi utk 1 BE ......
tahniah la ..... aku pun nk dok dlm konye bloglist .... ko nye blog kan fav terjahan setaip masa aku kecuali sabtu ahad

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah.. yui pun rajin bw.. :-)

murah rezeki :-)

ayut said...

hahaha..ok..gaya kucing terkejut..sgt comel :D

eintan nurfuzie said...

ala..blog pemes..ramai la yg join..ehhehe

Saya Disini said...

tahniah

nur anis said...

bestnya dapat rezeki nuffnang...bila lah turn saya..hehe

izamin said...

#muka kesian#

kak yuii kasi lah sye terpilih..

hahaha tibe3 je.. masuk pon tidak. hahhaa

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

blogger otai la kata kan.. mesti xterlayan anti peminat2 kan.. hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comel kucing 2 :)

amin...rezeki yui :)

Nyue said...

yui kan femes...and rajin blogwalking :)

Wanieys said...

yeayyy nama akak dh ada dlm bloglist cheese + cheese..thanks yui :)

Masz Sidek said...

cute kucing tu.... muka terkejut tp kecomelan tetap dikekalkan hehehe

♥e'in♥ said...

alaaaa!!! asal awal naa tutup.. e'in xsempat nak join.. majuk mcm nie!!! sobs

EtySalbiah Abdurrasik said...

oo..so poor..i missed to join ur..hope next time there more adorable contest u will establish...i'm the one to join ur then...=)

En. Kronik said...

wahhh!!! byk tu.. nnt nak ciss kek

Rosalia said...

wa! rmi ea. bestnye :) keep it up.

Eza Boom Boom :) said...

Alhamdulillah dear :) Ramai tu... :) Hee, nak buat GA?? Nak jadi sponsor hadiah boleh? hihi :)

Pn. Sheila@CC said...

Alhamdulillah... dpt BE... syoknyer...:-)

Aishah Jahirah said...

yui buka bloglist baru ke..hehee lama xonline.
BE akak sume dah jd ME...seciput lak tu sbb xaktif...adeh.

fieda said...

mesti muka yui pun terkejut mcm meow tu kan..hihi..byknya earning be dia masyukk..

Cioccolato World said...

waa thank u sebab dah masukkan diya dalam bloglist cheese cheese

:)

Misz Mieza said...

Alhamdulillah, MM tersenarai! TQ Nusha..! ^_^

azizah :) said...

banyaknya rm20.. tahniah yunk! ramainya bloglist yui..hehe jijah tak dan nak buat sebab tak terkejar..huhuhu

anitadiana said...

banyak tu yui..kak ita berapa rm 4.50 aje..he..he malu lah tu..

Deq's Qienz said...

cumeii meow² nihhh..

Yumida said...

kucing tu comel...nak picittttttttttttt

Azhafizah[フィザ] said...

baguslah tu..leh kenal ramai kengkawan..alhamdulillah..lepas ni harap2 dapat BE lagi ^__^

::CIK LYNN:: said...

cepat yui wat GA...xsbar nk join... *klu sempat*

Che Rosliza Che mat said...

Akak tak sempat join...cutenya kucing tue...