tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 30, 2012

Slip gaji



Inilah slip gaji aku. Sebelum 27 hb insyaALLAH akan sampai pejabat. Dan 27 hb pasti akan ada gaji yang masuk. Tetiba plak gatal nak snap gambar slip gaji. Moga ada penambahan bulan depan. Doa-doakan ya ^__^



nota kecik yui
Harini ada kenduri kahwin kawan
InsyaALLAH akan pergi
kalau tiada halangan




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Cik Rongoks said...

hahhaa..moga ada penambahan bulan depan. nk naik gaji la tu :))

azizah :) said...

jijah dulu pakai slip gaji manual camni..tapi skrg dah tak..semua kena print online kat jabatan akauntan negara.. boleh la tgk slip2 gaji yg dah lepas2...

Tihara said...

alamak tak nampak pic..uuuu tak ske line sengal...alhamdulillah, moga ada penambahan nt..insya Allah :)

Rosalia said...

ada penambahan boleh la belanje :D hehe

Che Rosliza Che mat said...

Mesti gaji banyak nie hihihi

Rapunzeel Cikilolo said...

untung la dapat gaji da.

aku belum lagi. huhu

Woofer Storm said...

dah gaji kan?tak reti2 lagi nak belanja kita ke?haaahaa

#mini popiah tu mana?tak sampai2 lagi ni kat depan uma.hehee

ஜ miss klanika ஜ said...

moga ada penambahan bulan depan . amin ~

msredcheesecake said...

Jgn lupa saving kawen k... Heheee...

Ardini Humaira said...

bestnye dapat slip gaji :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bonus2. hehe

Wanieys said...

Insyaallah....rajin2 kerja yer yui moga2 ada pertambahan nanti heheh...leh blanja akak hahaa

Akulah Hero said...

gaji sikit, inshaAllah cukup..
gaji banyak, alhamdulillah habisss..
ekekeke...
http://akulahhero.blogspot.com/2012/06/30-sen-pun-nak-kedekut.html
[follow2~]

IntaNBerliaN said...

syok tu dpt gaji :-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

insyaallah..naik gaji tu... :)

Aishah Jahirah said...

insyallah mesti ada kenaikan kalau tak next month,next2 month...;)

J.Syazwana said...

eh kowamas. hari tuh baru lalu koperasi tu yg kat putrajaya sebab nak pergi opis yang kat atas die. huhuhu

fiQRa said...

hehe mesti banyak simpanan ni. dah boleh kahwin tu :D

aTy _faRed~ said...

slip gaji akak tak cantik..print pakai A4 paper jer..sadis..huhu