tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 25, 2012

Jom teka : Berapa harga selepas diskaun beg lelaki jenama Larrie

Memandangkan haritu aku just bagi bantal half A4 kepada shapit, Jumaat lepas rehat lama, berjalan-jalan dalam Aeon Station 18. Ternampakla beg lelaki ini tak tau panggil apa . Elok benor time tu tengah SALE!! Aku pon laju hantar mms padanya. Nasib dah lepas sembahyang Jumaat.


- Tengok macam okay -


Aku mesej tanya cantik tak. Kau tahu apa jawapannya " Bese je tengok ". Ceh! Sajela tu takut aku belikan untuk dia. Tension aku nak belikan barang lelaki ni. Tapi ada aku kisah. Yang penting aku dah belikan. Haha! 


Harga asal beg Larrie ini RM 169.90. Dan harga after diskaun ialah _____ ?? Sila teka. Sape teka cepat dan tepat akan dapat hadiah dariku walau tak seberapa. Offer diskaun tamat harini, apa lagi cepatlah serbu ^__^.


Teka meneka tamat sebelum 12.00 tengahari esok
Bagi aje jawapan di ruang komen okay
Max 2 x aje sorang teka ea 





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

43 dak comei sayang YUI:

Wanieys said...

84.95 hikhik

izan mama mia said...

saya teka yer...boleh teka byk kali tak?..
RM 119.90...

Rapunzeel Cikilolo said...

harga jadi 50.97

cik jannah said...

wallah cantek lah tu. akk pon pernah hadiah kan en tunang masa bezday dia 2 tahun lepas agaknya beg mcm nie. dia suka!! rasanya mesti sale 50%? 85.90? atau 89.90? hehe

AnneRaini said...

Rm50.97

hah betul tak?

IntaNBerliaN said...

boleh teka berapa kali yer?...

rm 135.92
RM 84.95

Nyue said...

nyue rs dalam rm80 heheheh.....

ayut said...

nak teka..nak3x!hahaha.walaupun tak pernah survey pon nk bedal try jgk..hahah RM 118.90. :)

Saya Disini said...

rm49.90

fieda said...

ermm...rm85 kot..
atau rm99

Anum said...

ala dah terlambat
rm135.95

are_lin@yu said...

ayu teka rm50.97 btul tak??haha

eintan nurfuzie said...

rm50.97... rasanya diskaun 70 %

iela_dekla said...

nk try jgak la.akk yui...hehe rm135.92 or rm118.93 hhehhe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rm50.97 after 70% disc :)

beta kupu said...

nak try gak
30%-118.93
50%-84.95
btl x? haha

Deq's Qienz said...

sya teka 118.93 atau 84.95 btol tak ??

Deq's Qienz said...

ala sy pon dh terlambat..huhuu..

Yumida said...

rm89.90
rm59.90

Masz Sidek said...

sy try yer yui....

RM 101.94 = 40% diskaun

atau RM 67.95 = 60% diskaun

deno said...

RM 120.25

Nabila Medan said...

RM84.95
Atau
RM50.97

SyUhAdA said...

rm118.93 ..

rm50.97..

shera said...

RM 100 . 00

atau

RM 50 . 00

Kim Hazrul said...

Rm 127.42
Mencuba !!

Tihara said...

nak teka jugak

rm50.97 after 70% less

bestnya larrie :)

Azhafizah Md Nor said...

mesti diskaun 70% kan ni yui.Fiza teka RM50.97
^__^

azizah :) said...

antara rm84.95 atau rm118.93

chemay said...

chemay rasa macam discount dia 30%.
then harga dia jadi rm118.93
heee
:D

chemay said...

takpun 50% off.
jadi rm84.95.

Noraim said...

dalam rm100?

tu je yg terlintas. hikhik.

nanakimie said...

mesti 70% diskaun:)

RM50.97

wan niahix said...

harga after diskaun = RM135.92

tapi bayar RM136, no balance... hahaha...

ke "keep the change.."

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

cikwahidaidris said...

RM 50.97 kannn? hihi

Aida78 said...

rm 100.00 ok x ada hadiah tempat kedua x ikikiki....

shera haifa said...

50% diskaun - 84.95
70 % diskaun - 50.97

hehe.. main teka je tu

nur anis said...

baru nak teka less 70%..tapi ramai pulak..so, nak teka less 80% lah..huhu..harga : RM33.98.

Che Rosliza Che mat said...

Rm 79.90....hihihihi..

Cik Muda said...

jawapannye berapa tu yui??

anitadiana said...

rm 50 kot...main taram aje yui..

aTy _faRed~ said...

larrie selalu buat sale..[laki akak jer yang tak suker]-akak rase sale 70% nih...

Amirah Halim said...

Rm 135 .30
@
Rm 87.50

shida'R said...

adehhh xdannn nk teka huhu...