tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 28, 2012

Pizza Jepun : Okonomiyaki Sotong



Sebelum ini try perisa udang, kali ini beli perisa sotong. Aku tak risau nak beli coz yang dok buat tu pon aku tengok orang Melayu. Di food court AEON, makanan haram tidak dibenarkan! Rasanya not bad. Selera masing-masing lain.




Yup! Aku memang suka sesuatu makanan yang di mata orang nampak pelik. Asalkan makanan itu halal akan ku telan untuk menilai samada sedap atau tidak okay! Kepada yang nak try pizza jepun ini, tryla cari ea.


Lokasi : AEON Station 18, Ipoh





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

eima said...

mmg pelik pun ... cni tak dak ke

eima said...

cni tak dak ke .. cam besh jugak tu

Wanieys said...

yui alor setar xder AEON sedihnyerrr....nampak menarik pizza tu hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

terbelit2 lidah nak sebut nama pizza ni. hihi

azizah :) said...

alamak... nampak pelik.. jijah pelik2 ni memang kurang makan..hehe adoii

iizza said...

nampak sedap..:)

mia izzati said...

saya pun suka mencuba benda pelik..nak gak rasa pizza jepon tu hehe

steffany daph said...

pelik itu mmg ada tapi nampak sedap lagi ada. hehek XD

ayut said...

aik..base dia apa tu yui?telur ke roti ke ap?plik klu sdap telan sajer..hihihi :) nnt g ipoh lg nk try crik la.

aTy _faRed~ said...

haaa..kat eon rawang pon ade..akak pernah makan...:)

IntaNBerliaN said...

akak kurg sikit makanan jepun ni..

Saya Disini said...

xpernh mkn g..hehe..

Che Rosliza Che mat said...

Akak tak pernah makanlah...sdp ke?

Azee Hana said...

jauh pulak nak pergi ipoh tu..haha..tetibe teringin nak makan sushi pulak..

Azee Hana said...

jauh pulak nak pergi ipoh tu..haha..tetibe teringin nak makan sushi pulak..

Ayien Ocaca said...

AEON kat melaka tak jual pon benda ni...
yang ade sushi bise2 je....
yien suke makan pelik2 jugak :)
serupa la kite kot :D

Aida78 said...

sedapnya kat one utama damansara ni ada banyak...oooh sedapnya kan...

nur anis said...

saya teringin nak makan benda ni tau..sebab suka tengok citer jepun kan..wahhh..kat sini tak jumpa pun..

Myra Jay said...

Bagus kalau suka menerai makanan baru, yg penting halal kan Yui :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm xpenah nampak kat jusco wangsa maju kl... huhuhuhu

Masz Sidek said...

tak kisah nampak pelik... janji halal dan sedap... heheh :)

fieda said...

mmg nmpk pelik la yui..

Mummy GreenyHouse said...

tak penah nampak kat AEON sini.. nnt ada, nak sebat jugak la..sedap ea?

fiQRa said...

macam sedap.. nyum3, mas belum pernah pegi lagi eaon station 18 yg baru tu kan?

shida'R said...

xkire nk trun ipoh gak cari..sedappp!!

CikPuan Ira said...

sy pun suka... ;)

Siti Asiah said...

dah rase dah...not bad la...masuk tekak...sy pun suke cube makanan baru, asalkan halal...;)