tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 28, 2012

Lux Magical Spell

Semalam bersuka ria di Guardian. Membelek apa yang berkenan di hati dan habis dipakai. Ternampak la benda ini. Bukan apa, tengok iklan di tv, perempuan tu siap leh terbang sambil tengok para lelaki tergoda dengan keharumannya. Wek! 


- barang yang baru dibeli -


Tak kunafikan Lux Magical Spell ini memang wangi. Keharumannya terasa. Kuat dihidu di dalam bilik air. Tapi lepas aje keluar dan dalam masa bawah 30 minit, keharuman itu berkurangan dan terus berkurangan okay. Haha. Kiranya aku tertipu lagi dengan iklan kebaboooom! =p


- antara peralatan yang daku guna -


Lepas ni nak try sabun Dove. Wangi gak cium semalam. Oh ya, kepada yang nak lagi order mini popiah ikan bilis, sila PM aku coz esok akan aku buat dan pos pada hari Sabtu. TQ. 


nota kecik yui
Gusi semakin sakit
adakah patut ku jumpa doktor gigi?
Arghh! seram!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

AnneRaini said...

akakpon pakai sabun ni..suka sgt sbb wangi dan byk buih...

are_lin@yu said...

memang pakai produk lux..yg ni tak cuba lg..hehe

Wanieys said...

yui tegoda tgk iklan tu erk hihihihi..nyampah akak tgk iklan tu tau hahha

Tihara said...

tp mmg wangi kan yui :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

jumpa doktor gigi mang seram (^___^)

Mrs Lurve said...

memg suka pakai sabun brand lux nie, kat umah kena ada 2 jenis, satu dr jenis wangi2, satu ag mesti ada dettol

Saya Disini said...

bnyknye

J.Syazwana said...

carrie junior?
hehehe

*SiRibenMerah said...

inilah rahsianya... anda menawan~

shida'R said...

aik..sunlight pn ade..carrie junior pun ade nih..hheeeee ^_^

Masz Sidek said...

sunlight tu tuk cuci anggota yg mana, yui??? ;p
tu jer lain dr yg lain.... hehehehe

iizza said...

sy pakai sabun biasa jer..tapi anak yg bongsu tu bershower bagai dia..:)
x minat lak dia bau lux ni..suka johnson with honey tu..

fieda said...

kak fieda pun guna gak lux ni tp mmg betul sekejap jer bau wangi nya..

gi jer jumpe doktor gg tu...hihi..

El-Janna said...

tetap pki dettol-.-" pergi jmpa doktor gigi k

Fazi Isma said...

iklan kak yui msti la kna boomm2 baru ada yang nk mmbeli... hahahhaha

Rosalia said...

smela kite pki lux :D

PinkUmmi said...

saya pun dulu pakai jugak Lux nih tapi sekarang dah stop pakai Lux sebab Lux nih haram....

azizah :) said...

ala biasalah iklan tu propa je lebih.. bila beli hampeh.. hahaha

eima said...

dah pakai safi rania ke dik??

izyantyPersonalTaste said...

wangi sat je,,,tak jadi beli lah..camna nak terbang2 tu hahah

aTy _faRed~ said...

akak pon pakai lux..tapi kaler pink..tah ape name die tah..akak baru nak cube yang ni...

IntaNBerliaN said...

haa tu la.. akak tgk iklan lux tu pun mcm tergoda je.. hihii

Che Rosliza Che mat said...

Mandian Lux tue memang wangi baunya..

nur anis said...

kihkih..nama pun iklan..harus lah nampak gempak dan menggoda..huhu

Myra Jay said...

Sabun Dove memang wangi-tapi ada kata takleh pakai pulak....

Mummy GreenyHouse said...

Sunlight pun kes tergoda dgn iklan jugak ke?hihi... :p

anitadiana said...

kak ita tak suka wangi-wangi nanti pening he..he