tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 28, 2012

ST 42 # = Dejavu di Kinabalu



Alangkah indah andai masih ada 
yang setia mencintai
walau hakikatnya insan yang dicintai
telah pergi buat selama-selamanya
Biar hilang dimata namun tetap di hati


- penangan cerita Dejavu di Kinabalu -



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

27 dak comei sayang YUI:

Myra Jay said...

Suka sangat citer ni, balik keje mesti terlekat depan TV kul 7.hehehe

eima said...

kemain bermadahh ....

aku tk tgk cite tu .... hihi

Aien Alien said...

kalau sempat je layan...tapi semalam sempat jugak tengok scene kat Gunung Kinabalu tu.. heee

are_lin@yu said...

bermadah cik yui..hehe

Saya Disini said...

best kata2 tu...

anitadiana said...

kak ita tak lah follow cite ne..best ke?

eintan nurfuzie said...

akak x layan sangat.. tkt t bz x sempat tgk frust..ehheeh

muhsin.aminudin said...

nasib baik aku tak terminat cite ni.

nur anis said...

syok layan cerita ni..tapi kesian kat bazli..dia baik...

Nyue said...

nyue jadi emo tgk cite ni...xsuka wtk nadira coz da bertunang dgn bazli tp stil nak dgn amar....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak tengok sangat cerita ni :)

wahida said...

aku suka dgn aqashah tu...dia tu romantik la...

Rapunzeel Cikilolo said...

sedang layan cerita ini. sungguh tersentuh beb!

Che Rosliza Che mat said...

Madah nan indah...Akak tak pernah tengok cerita nie..

Masz Sidek said...

sy belum berkesempatan nak tengok cerita ni... mana tak nya...
asal nak tengok jer ada jer yg mengganggu... huhuhu...

fiQRa said...

cerita ni best tapi rasa macam jalan cerita yang tak adil.. waaaaaaa, kesian kat tunang nadira tu, bazli ;(

Cik Rongoks said...

waaaa..ika suka citer nie :))

msredcheesecake said...

xtahu pun ada citer ni...

eMMe said...

skali tgk cite ni melekat terus
takleh miss, kalo miss je, mula la tak sabar nak buka tonton.com.my
huhuhu... ohhh Aqasha..heeee~

Cik Anita said...

tak tengok pun!!!!!!! uwaaaaa..semua org cakp best :( tak boleh nak tgk sbb tv takde.. :(

AnneRaini said...

dah 2 episod akak terlepas tgk..kena donload lah nmpkny sbb lupa nak rakam. Harini kena rakam bersiri terus..hehe

Wanieys said...

amboi yui bermadah helah nampak kuikuikui...akak kdg2 jer sempat tgk citer tu :)

shida'R said...

shida xtgk sgt tp gaya cerita mcm ..cite hatiku dikinabalu..yeke yui?

iizza said...

x tengok la citer ni..tengok 2 episod jer hari tu..

azizah :) said...

akan ku jejak kaki ku di kinabalu... tunggu... hahaha :P

aTy _faRed~ said...

suker aqashah..!!! tapi tak dapat nak layan ceriter ni sebab sibuk ngan anak..sob sob..:( tak per..anak lagi penting..yaeeeyyy...:)

IntaNBerliaN said...

br nk try layan cite ni.. hihii