tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 14, 2012

Berguna juga tali leher itu

Kalau tengok entry ini, ada aku ceritakan mengenai hadiah hari lahir yang ku berikan kepada shapit [ pendrive unik & tali leher ]. Serious,aku mati idea kalau nak bagi hadiah pada insan bergelar LELAKI. Senang lagi hadiah untuk perempuan.


- berdiri keras aje,hahaha -


Dia pakai time p interview SPA hari Selasa lepas. Berguna gak rupanya. Muahaha! Dia keje bahagian ukur bahan, takde makna nak pakai tali leher melainkan yang rasmi. Oh ya, dia nak sambung belajar lagi. Doakan semua berjalan lancar. Amiiin.


nota kecik yui
17/06/2012 genap 4 tahun kenal
^__^
Rasanya jumpa ke tak ea? Haha





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

38 dak comei sayang YUI:

nur anis said...

yes..qs dalam office tak perlu kemas sangat..sebab dah tension buat kerja..huhu

are_lin@yu said...

nice dear..okla tu ada guna gak..hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

moga semuanya berjalan lancar. amin....

Anum said...

insyaallah
all the best

Saya Disini said...

berdiri tegak..

AnneRaini said...

akak pon buntu kalo bab bagi hadiah ni...sbb tu selalu tnya jek nak apa...haha

fieda said...

ada gak gunanya ye...oo..nak sambung belajar lagi ye...moga success..

ayut said...

hehe..bdiri keras di situ! :) pemberian istimewa kna guna nnt tak dpt lg klu tak guna :D Dh nak 4 taun Yui kenal.Tahniah dear.Kenal bebaik ea.Jumpe sesekali itu best bru nmpk perbezaan dulu dan kini gitu :)

J.Syazwana said...

kite salu tanye je akram nak hadiah ape. malas nak pikir. kang salah bagi xnak pakai pulak. taste dorang ni tak dapat di duga. hahaha

Wanieys said...

ok la tu yui boleh guna juga kan hehehe

Masz Sidek said...

huhu.. betul tu yui... lebih senang nak cari hadiah utk perempuan dr lelaki...

shida'R said...

shida pun sma la yui..mati akal nk bg ape..asik2 bnde yg sama jerhh bg hahaa ^_^

Deq's Qienz said...

hehee..ok la tuh dia pkai jugak tanda dia mghargai yui..hehee

Aishah Jahirah said...

mmg fail nk plh hadiah utk laki ni...pompuan mcm2 lh bagi.moga semua urusan bjln lancar..

azizah :) said...

wah.. mmg berguna tie ni yunk.. aduh shapit nak smbg belajar lagi?? makin lambat la yui nak kawen..hehee

eMMe said...

yui, bijak2! hadiah kan kepada si dia, barang2 yg dia takde lagik, kalo dah ade, hadiahkan jugak, tak leh gak...makesure berguna buat si dia, heheheh...

Che Rosliza Che mat said...

Amin...semoga yang di hajat tercapai...

Mrs Lurve said...

fuhh...smart arr, mesti beliau pakai dgn penuh rasa bangga

Rosalia said...

hadiah untuk lelaki mmg paling ssh haih -_-

IntaNBerliaN said...

baguslah.. berguna jugak :-)

wan niahix said...

betul tu... kalo xde yg rasmi, mmg tak pakai la... hehe... mcm baju kemeja wan yg wan pernah post kat blog dulu la... hehe... ^^,

CintaKhadijah said...

sekali pandang muka dia macam kawan ck..^^

Azhafizah[フィザ] said...

Moga urusan dipermudahkan..aminn

Tihara said...

good luck utk dia yer yui..nampak gaya dah macam polis :)

nn lylyn said...

mesti die bangga pkai hadiah dari awk =)

sy dh follow awk =) jom follow sy =) tq ek

izamin said...

sush gila nk cri hadiah untuk laki ni..sbr je lah.. huhu

teratak hati said...

dapat hadiah mesti la pakai kan..

chemay said...

susah nak pilih hadiah untuk lelaki kann.
macam tak banyak pilihann.
=.=

cik ika said...

huk3..taw ta pe..pyh nk crik hadiah tok laki ni..
sis kne tlg ika gak ni blikan hadiah tok Mr AR nanti..

Bulan Syurga Firdausi said...

hensem nye sape punye la tu ye...heee

eintan nurfuzie said...

SAMBUNG BLAJA G...WOW.. HEBAT2

anitadiana said...

semoga berjaya lah en.sapik...

cik najihah said...

selain tie nk bg ape eh kak..huhu

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan urusan dipermudahkan

[sutera kasih] said...

betul tu..plg sng bg tali leher..tp kalau bg tiap2 tahun, penuh la almari dgn tie haha

::CIK LYNN:: said...

btol3...susah gla nk cari hadiah yg ssuai untuk lelaki...kalu pmpn, cari je yg comel2 n warna pink/prpre...cnfirm ska =p

steffany daph said...

kalo saya pun takda idea nak cari hadiah kat laki. uih, jarang sngt bagi hadiah kat laki. XD kwn laki pun jarang guna necktie.

fiQRa said...

hehe banyak kegunaan tie ni bagi lelaki.. jangan risau :D