tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, June 10, 2012

Saya nak masuk bloglist cheese + cheese

Kali ini caranya lain pulak. Tak seperti sebelum ini. Bagi sesiapa yang berniat dan berminat nak masuk dalam bloglist cheese + cheese , bolehlah sertainya dengan cara yang sangat mudah! Jom tengok syaratnya.




1) Buat satu entry dengan tajuk " Saya nak masuk blogslist cheese + cheese "
2) Letak gambar header diatas dan link kan ke entry ini
3) Tak perlu tag sesiapa, terpulang ^__^
4) Itu sahaja. Tunggu daku masukkan link blog anda
5) Lupa lak, dah buat entry, bagi link entry tu kat komen entry ini okay.


Kalau ada blog yang tak dapat aku detect,akan aku inform pada ownernya. Pada yang dah ada dalam bloglist cheezy cheese, tak perlu nak join. Nak join juga boleh, memeriahkan lagi tapi aku tak masukkan. Jangan tamak naaa. Hihihi.


Tamat bila tiba waktunya ^__^
-TAMAT -

- kalau seorang aje join, tetap aku masukkan okay -



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

59 dak comei sayang YUI:

Wanieys said...

nak join2...hihi

Wanieys said...

yui akak join :)

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Si Cadburry said...

Nak masuk bloglist Kak Yui http://mistaqila.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-chesse-chesse.html

ayut said...

Ayut nak masuk list :)
mekaseh yui..

ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com

shera said...

join

http://appleshera.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Myza Diaries said...

saya join !
http://myzamichiko.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

jelah said...

wah..ni sudah bgusss...
nnt sy join..

jelah said...

wah..ni sudah bgusss...
nnt sy join..

azizah :) said...

emm tumpang sekaki komen boleh? hehe

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

yana singgah dan terus join , ni link :

http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Heee:)

chemija said...

http://kesahchemija.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

joinnngggggg

AlyaaIBH said...

singgah dan terus join segmen ni. hehe.

http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Fazi Isma said...

kak yui... join jgk ni =))

http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

nis said...

http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Join!

۩PinkyLady687۩ said...

join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

E-ra paSha said...

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Mr Syahmi & Mrs Shahiera said...

http://ierameon.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

join :)

Nur suliyana said...

saya join k..

http://pelangilily.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Nizam Erul said...

http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

pelangilily said...

jlan2 sni berminat lak nk join..

http://pelangilily.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Pn. Sheila@CC said...

Assalamualaikum... ps join sama... daaa... :-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Nur suliyana said...

jln2 sini terus berminat nk join..

http://pelangilily.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Ayesha Ramlee said...

http://chikimaruko.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

join sama :)

* nak jemput join segmen : Yuk Sedekah -->
http://chikimaruko.blogspot.com/2012/06/yuk-sedekah-bulan-ramadhan.html

CikSofa ;) said...

sofa join jgk ;)

http://skascyhazindie.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Azhafizah[フィザ] said...

suda jadi cheesians..hehe..maceh yui ^__^

fayun said...

http://nzfyns.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

saya join ! :)

shida'R said...

rasa nk masuk lg blh dak?? hehehe :p

FiQa's StOry said...

join bloglist cheese and follow. :)

http://fiqansz.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Pecinta pink^^ said...

kita join tau tau http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

DeltaCharlie said...

Charlie joined too:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

nita ali said...

nita join!

http://noranitaali.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

Zafirah Aidah ♥ said...

http://aimishyuu.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html join ;)

Cioccolato World said...

diya join

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

لين Si Pipi Merah said...

join!

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

Eiqa ciK said...

Nak join.. ^_^

http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

HeryErnie said...

salam..

http://heryernie90.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

da join tank 2 owner coz uat segmen neyh.

Emas Putih said...

http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Join :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

✿ Cikk Myra ✿ said...

join^^
http://littlesunshiners.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

miszfarahanis said...

anis join :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

aisyah humaira' said...

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Cik Honney said...

Cik honney join...

http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

tq dear

Sakura Aihana said...

Hana join ya

http://marsgreen.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

Misz Mieza said...

MM datang terjah & join! ^_^

http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

saya join..come follow me
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html?zx=397b912a5a911a96

Cik Honney said...

Cik Honney joined cni...

http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

tq dear

Yumida said...

JOIN:

http://umikasum.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

The Games Bingo said...

http://thegamesbingo.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Anzulna said...

http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Miss NR said...

Assalamualaikum..saya pun join! ^^

http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-blogslist-cheese-cheese.html

Deq's Qienz said...

ala..xsempat nk join..dah tamat :'(

nt buat lagik ek..hehee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

aiyak dah tamat la. saya cuti tak sempat nak join. hehe

Mrs Lurve said...

ala xsmpt join sob..sob..

teratak hati said...

Ala tk smpat join..sedih ni..hee..

Tinta Hatiku said...

salam, sy nak join segmen ni ^__^v

http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html

Che Rosliza Che mat said...

ramainya yg join...akak tak sempat join...masuk jugaklah bloglist yui hihihi

Ainur Alisa Aminudin said...

Assalamualaikum dan Hai Nusha . Lisa ke sini untuk join segmen Nusha . http://princesskecikstory.blogspot.com/2012/06/saya-nak-masuk-bloglist-cheese-cheese.html