tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 12, 2012

Ole-ole dari Cameron Highland

Hadiah-hadiah comel ini dah sampai minggu lepas. Balik SS baru dapat tengok. Ini hadiah dari blog teratak hati . Hanya dek KOMEN dari aku aje tau. Aku pon tak sangka. Tak berharap ^__^ Rezeki kan?


- comel hadiahnya! -


Terima kasih yer kak. Hadiah sebagai perkenalan ya. Hihihi. TQ sekali lagi tau ^__^ 


nota kecik yui
Harini shapit ada interview SPA di Ipoh
Moga berjalan dengan lancar
aminnnn





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

eMMe said...

eh! Yui! rezeki Yui... syukur...

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah... rezeki :-)

nur anis said...

wahh..rezeki ole-ole...hopefully ada jugak rezeki shapit tu..:)

Ardini Humaira said...

bestnye dapat ole2 :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rezeki2 =)

moga shapit lulus interview SPA =)

fieda said...

rezeki yui...baik2 kan rakan bloggers kita ni..

MizzTina said...

comel je..

teratak hati said...

Ole2 tk seberapa pn..hehe..

Qienah said...

alhmdulillah..mrh rzki..:)

eima said...

wahh shapit dah abis blajar dah ke ... mintak2 la murah rezeki ....cepat ckit leh kawen korg ni .. tak sabo dah aku nk tgk gambar kawen yui

fiQRa said...

comelnya .. hehe alhmdulillah

Deq's Qienz said...

wahhh best dapat adiahhh..

Masz Sidek said...

alhamdulillah... comel...

p/s ; good luck shapit... semoga semuanya berjalan lancar..

AnneRaini said...

tengok hadiah yui tu buat akak mengagau nak gi cameron..huwarghh sapa nak bawak akak ni????

ayut said...

dpt hadiah la...best2! :)
all the best utk shapit g interview.

Che Rosliza Che mat said...

Comelnya...bentuk strawberi dan kaler pink...akak suka...rezeki yui..

eintan nurfuzie said...

dah banyak yui dri dri berblog kan?
JOM JOIN SINI
http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Wanieys said...

yui bestnyer dpt hadiah..alhamdulillah rezeki tu :))

Wani Omar said...

bestnya dapat ole ole. nak jugak :p

anitadiana said...

tahniah..rezeki..

Aida78 said...

rezeki bagi kak alamat lak kak bagi hadiah pekenalan

::CIK LYNN:: said...

strawberry gebu :)

azizah :) said...

rezeki tu yui.. syukur!

Azhafizah[フィザ] said...

warna pink tu..jeles tau..hehe..

shida'R said...

E.H shida pun de interview maritim hope semua bjln dgn lncar juga..huhu..
tahniah yui comel strawberi tu nyum2..hehee

Aishah Jahirah said...

xpnh sampai cameron lg pun akak...huhuu.amacam tebiu shapit?